Férfi vízilabda: éremért játszhatunk a junior Eb-n

Vágólapra másolva!
2014.08.28. 22:17
A magyar fiú junior vízilabda-válogatott Tbilisziben 9–8-ra legyőzte Montenegrót a negyeddöntőben, így az Európa-bajnokságon már biztosan éremért játszhat a csapat. A döntőbe jutásért Olaszországgal küzd meg.

„Mondtam a srácoknak, hogy nem kellene játszaniuk az idegeimmel, Kásás Zoli meg csak annyit mondott, öreg már az ilyen izgalmakhoz. Persze, mindennek így kellett történnie, nem mondhatjuk, hogy szerencsével nyertünk, hiszen végig látszott, hogy sokkal jobbak vagyunk, megérdemeltük a győzelmet. Az olaszok ellen játszunk a folytatásban, akik most nagyon beleerősítettek, hiszen nagy pofon volt számukra az isztambuli hetedik hely. Sok jó vízilabdázójuk van, és nekem tetszik a játékuk is. Nehéz lesz, de természetesen az a célunk, hogy győzzünk az elődöntőben” – összegzett Horkai György szövetségi kapitány a waterpolo.hu-n.Horkai György szövetségi kapitány a waterpolo.hu-n.

FÉRFI VÍZILABDA JUNIOR EB
NEGYEDDÖNTŐ
Magyarország–Montenegró 9–8 (3–2, 2–1, 3–2, 1–3)
Gólszerzők:
Sedlmayer (5), Manhercz (2), Horváth Zs. (1), Kovács Z. (1), illetve Djurdjics (2), Bulatovics (2), Brajovics (2), Szavljevics (1), Pjesivac (1)

További eredmények:
Görögország–Szerbia 0–12
Spanyolország–Horvátország 8–9
Hollandia–Olaszország 6–13
Az elődöntőben (augusztus 29.):
Szerbia–Horvátország
Magyarország–Olaszország 14.00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik