Vízi: Nagy Viktor és Tóth Márton is elismerte, Szolnokra megy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.18. 14:14
A Szeged–Honvéd bronzpárharc után Nagy Viktor és Tóth Márton is megerősítette, hogy a nagy terveket szövögető Szolnok férfi vízilabdacsapatában folytatja pályafutását.

„Papíron egyéves szerződésem lesz a Szolnokkal, de természetesen akár hosszabb idő is lehet ebből" – mondta Tóth Márton a vlv.hu-nak. vlv.hu-nak.

„Két évre, az olimpiáig szólóan állapodtunk meg. Nem kellett sokat gondolkodnom. Egy ilyen ajánlatra – és most nem az anyagiakra, hanem az összeálló csapatra gondolok –, nehéz is lett volna nemet mondani. A mi sportágunkban minden játékos arra törekszik, hogy a lehető legjobb csapatban szerepelhessen. És jövőre Szolnokon olyan csapat lesz, amilyenben mindig is szerettem volna játszani. Ötször voltam magyar bajnok, ötször kupagyőztes, szeretnék tízszeres magyar bajnok és tízszeres kupagyőztes lenni, de legalább egyszer BL-győztes is! Úgy érzem, hogy ehhez Magyarország legjobb csapatában kell játszani. Szegeden, mint köztudott, kiszállt a főszponzor és nem tudnak olyan csapatot működtetni, amely ezeket a célokat eséllyel tudná elérni, érthető lehet mindenkinek, hogy nem kellett sokáig gondolkodnom, amikor a Szolnok hívott” – mondta Nagy Viktor a szakportálnak.

Mint korábban beszámoltunk róla, nemzetközi szinten is ütőképes csapatot szeretnének létrehozni Szolnokon, a fent említett két játékos mellett Madaras Norbert, Varga Dénes és Varga Dániel is csatlakozhat a kerethez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik