Férfi vízi: Benedek kerete a gálára és a világligára

Vágólapra másolva!
2014.11.07. 12:46
Benedek Tibor a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a november 18-i, debreceni Magyarország–Szlovákia világliga-mérkőzésre, valamint a két nappal korábban megrendezésre kerülő gálameccsre, amelyen Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnokai lesznek legjobbjaink ellenfelei. Utóbbi alkalmi együttesben nem kap szerepet a válogatott keretbe meghívott trió, a Varga fivérek és Madaras Norbert, a kapitány Benedek Tibor, továbbá Vári Attila és Szécsi Zoltán.
„Fiatalodunk – mondta Benedek Tibor az új keretről. – Nem szeretném lebecsülni a szlovák válogatottat, de még mindig jobb ellenük elkövetni az első hibákat, amelyek biztos lesznek, akármennyire is igyekszünk, hogy felkészítsük a csapatot. A fiataloknak ugyanis csomó minden új lesz. Nem szerettem volna, hogy a legnehezebb meccsel induljanak a válogatottban, hiszen bizonyítaniuk kell, hogy itt tudjanak ragadni, és akkor egy jobb viszonylag könnyebb ellenféllel szemben.”

BENEDEK TIBOR LEGFRISSEBB KERETE
Kapusok:
Nagy Viktor, Decker Attila (mindkettő Szolnoki Dózsa-Közgép)
Mezőnyjátékosok: Erdélyi Balázs, Lőrincz Bálint, Szivós Márton (mindhárom ZF-Eger), Gór-Nagy Miklós (A-Híd-OSC-Újbuda), Madaras Norbert, Mezei Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mind Szolnok), Manhercz Krisztián (Tiszavirág-Szeged-Diapolo), Német Toni (VasasPlaket)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik