Bűnügy: vízilabdázók zaklathattak egy 11 éves lányt, nyomoz a rendőrség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.14. 20:57
Egybehangzó sajtóértesülések szerint rendőrségi eljárás indult két magyar vízilabdázó ellen, akik a gyanú szerint szexuálisan zaklattak egy 11 éves kislányt.

Elsőként a Blikk írt róla, hogy a két sportoló hónapokon át szexuálisan zaklatta a 11 éves kislányt. A sértett szülei feljelentést tettek, a rendőrség ezt követően indított nyomozást az ügyben – írta az index.hu.a Blikk írt róla, hogy a két sportoló hónapokon át szexuálisan zaklatta a 11 éves kislányt. A sértett szülei feljelentést tettek, a rendőrség ezt követően indított nyomozást az ügyben – írta az index.hu.

A Bors pénteken a TV2 Tények hírműsora alapján arról számolt be, hogy a két sportoló vízilabdázó, az egyik olimpiai bajnok, a másik pedig családapa. A Bors azt is megtudta, hogy az eset egy Budapesthez közeli település sportegyesületében történt. A most már 13 éves lánnyal saját edzője és egy másik vízilabdázó követett el szexuális erőszakot a vád szerint, a rendőrség szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A Tények szerint a lányt jövő héten vetik alá nőgyógyászati és pszichológiai vizsgálatnak.

A Nemzeti Sportnak konkrét nevek jutottak tudomására, de a súlyos állításokra való tekintettel azokat, amíg be nem bizonyosodnak a vádak, nem hozzuk nyilvánosságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik