Akkora szurkoló vagy, hogy még a neved is játékos?

Vágólapra másolva!
2015.05.17. 22:41
Címkék
Most te is a sikertörténet részese lehetsz! Csatlakozz, add a neved és kerülj közös nevezőre magyar vízilabdázókkal! Mert minden energia számít! (x) 

Igazán sikeresen zárult két évvel ezelőtt a magyarok számára a Vízilabda Világbajnokság, hiszen 2013-ban férfi arany-és női bronzéremmel érkezett haza a magyar válogatott Barcelonából. Most az oroszországi Kazanyban ismét bizonyíthatnak csapataink, hiszen 2015. július 24. és augusztus 9. között a címvédés a tét! Ráadásul te is részese lehetsz a sikertörténetnek! Ha az egyik névrokonod is valamelyik csapatban játszik, akkor rajtad a sor, hogy a válogatott mellé állj, és közösen szerepeljetek egy reklámkampányban!

Gondolkoztál már azon, hogy mit érne egy-egy csapat, vagy akár a hazai vízilabda válogatott a szurkolók támogatása és odaadó rajongása nélkül? Hogy mennyire sokat jelent a sportolók lelki megerősödésében az, ha tudják: magyarok százezrei szurkolnak nekik? Mindenki arra a Varga Danira, Nagy Viktorra, Kisteleki Dórára vagy éppen Szűcs Gabriellára és társaikra figyel a meccseken és azon kívül is, akik a vízben bizonyítanak, de kevesen gondolnak arra, hogy azok a hétköznapi Varga Danik és Szűcs Gabik is fontosak, akik otthonról szurkolnak a hazaiaknak vagy éppen a pálya széléről buzdítják kedvenceiket.

Most megmutatjuk, hogy minden energia számít és a szurkolók támogatásának összegyűjtésével szeretnénk erősíteni válogatott csapataink teljesítményét! Találjuk meg a hétköznapi Varga Danikat, Kisteleki Dórákat és társaikat, nézzük meg, hogy hányan élnek vízilabdázóink nevével hazánkban! Az E.ON Közös Nevező alkalmazással olyan szurkolókat keresünk, akik nemcsak a vízilabda iránti lelkesedésükben, de nevükben is osztoznak kedvenceikkel. Szeretnénk megtalálni a Magyar Vízilabda Szövetség női és férfi tagjainak névrokonait! Ráadásul a szerencséseknek lehetőséget adunk arra, hogy egy közös fotózáson személyesen is megismerjék kedvenceiket, és együtt szerepeljenek velük egy közös reklámkampányban!

Jelentkezz vagy jelöld ismerősödet az E.ON Közös Nevező alkalmazással május 15. és május 25. között a www.eonkozosnevezo.hu címen és segíts abban, hogy összeadódjanak a magyar válogatott szurkolói energiái és közösen vigyük sikerre a női és férfi vízilabda válogatottat! Találjuk meg közösen a vízilabdásainkkal azonos nevű szurkolókat!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik