HIRDETÉS
SZABÓ GÁBORonline 2004.06.30 21:55 Frissítve: 2012.02.13 02:49

Weszelovszky a tizenötödik játékos

A hatalmas változásokon áteső egri férfi vízilabdacsapat vezetői egy hónapja tartottak sajtótájékoztatót, amelynek keretében bemutatták a BVSC-ből szerződtetett edzőt, Gerendás Györgyöt és nyolc játékost.

Az NSO ajánlja:
A 2003&
A 2003&

A 2003&

Czigány Károlyt, Dabrowski Norbertet, Decker Ádámot, Fülöp Gergelyt, Gór-Nagy Miklóst, Kis Gábort, Nyéki Balázst, Szécsi Zoltánt, valamint a Spanyolországból hazatérő Kiss Csabát és Matajsz Márkot. A hevesiek "eredeti" együtteséből csak Bálint Gergő, Hegedűs Gábor, Jászberényi Gábor és Seress Tibor maradt, vagyis összesen 14 pólóst regisztrálhattunk a Brendon-ZF Eger keretében. Ám Halmos R. Péter ügyvezető elnök mintegy utószóként megemlítette, még egy hely kiadó, s két hét múltán valószínűleg megnevezik a bűvös 15. játékost is.

Weszelovszky László egy év után újra költözik, távozik a Népligetbôl
Weszelovszky László egy év után újra költözik, távozik a Népligetbôl
Nos, a két hétből négy lett, s bár eredetileg az egri illetőségű, végül az olasz Pro Reccóba igazoló Madaras Norbert vagy Vindisch Ferenc szerződtetése is felvetődött, végül Weszelovszky László lett a kiválasztott. A Szegedet tavaly az FTC-re felcserélő volt gólkirály tehát újra költözik.
"Négy-öt játékos neve került a kalapba, az övé volt az egyik. Ambiciózus, lelkes, egyúttal gólerős játékos, kétéves megállapodást kötöttünk vele" – mondta Halmos R. Péter, aki már nem nagyon bízik az átalakult Eger Euroliga-szereplésében. Mint ismert, a szövetség elnöksége – követve a LEN legújabb útmutatását – úgy döntött, a bajnokság első három helyezettje jogosult az indulásra az elitsorozatban (visszalépés esetén a soron következő csapat élhet a lehetőséggel), s a BVSC nem ruházhatja át a jogot a hevesieknek. A sportvezető azért hozzátette, kifejezetten örülnének, ha mégis másképpen alakulnának a dolgok.
De térjünk is vissza az új szerzeményhez! Az idényben 28 gólig jutó Weszelovszky nem tartozott azok közé a Fradi-játékosok közé, akiknek nemrégen még többhavi járandósággal tartoztak a zöld-fehérek, éppen ezért nem emiatt távozik a Népligetből. A döntés oka mégis a klub – egyelőre – romló anyagi hátterében keresendő.
"A legnagyobb gondom az volt, hogy nem lehetett tudni, milyen csapattal kezdheti meg az idényt a Fradi – így Weszelovszky –, még az is felvetődött legrosszabb lehetőségként, hogy ifiszinten képviselteti magát a bajnokságban. Vagyis nem körvonalazódott a jövő, míg Egerben minden tiszta, remek csapat jött össze remek edzővel. A város is tetszik, és újra együtt játszom majd Kiss Csabával, akivel még a szegedi utánpótláscsapatokban pólóztam."
Weszelovszky még egyszer hangsúlyozta, hogy nem személyes okok miatt vált, hanem a bizonytalanság miatt volt kénytelen a biztosra voksolni.
2019.01.13 13:07:49

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA (szöveg), KONCZ GYÖRGY (fotó)

Tépték már fel az orrát és varrták össze a szemgolyóját, de a pólótól semmi sem tántoríthatta el.

2018.12.27 09:41:03

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„A Ferencváros az a nagy hagyományú klub, amelyben szerintem minden téren ki tudok teljesedni.”

2018.12.20 15:15:57

Vízilabda nemzetisport.hu

Vári Attila: Az olimpiai kvalifikáció komoly sportszakmai feladat.

2018.12.12 23:30:44

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Így fest, amikor egy sportvezető rendre hangsúlyozza, nekünk a versenyzők az elsők – ám a tettek azt tanúsítják, hogy egy frászt azok.

2018.12.07 14:16:56

Vízilabda nemzetisport.hu

December 14-16. között a Magyar Kupa négyes döntőit rendezik, majd december 22-én a Tippmix Szuperkupa a tét! (x)