Vizes vb: Rióban csatázunk egy jót Phelpsszel - Cseh

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.08. 17:48
Cseh László már a riói olimpiára is gondol – legalábbis ez derül ki a 100 méter pillangó friss kazanyi világbajnoki bronzérmesének finálé utáni nyilatkozatából.

„Bár csúcsot úsztam, úgy érzem, még mindig van ebben a számban tartalék. A rajtomon javítani kell, messze nem én jövök fel elsőként a víz alól a tizenötös vonalnál, ettől függetlenül most az első ötven jó volt, a másodikon nem tudtam annyira erőteljesen húzni, mint szerettem volna. Talán azt mondhatom, hogy ez a száz még nincs úgy összerakva, most elsősorban a kétszáz volt fókuszban, Rióig sokat kell javulnom még, de fogok is. Chad ma nagyot úszott, óriási gratuláció neki, még az életben nem jött 51-en belül, látszik, hogy kőkeményen oda akarta tenni magát a kétszáz után, és ez most sikerült neki, nagyon nagy egyéni csúccsal nyert” – idézi a Magyar Úszószövetség Facebook-oldala Cseh Lászlót, aki Michael Phelpsről is beszélt.Cseh Lászlót, aki Michael Phelpsről is beszélt.

„Jó időket úszott, le a kalappal, de a világbajnokság most Kazanyban zajlik, itt kell elérni az eredményeket, ezekben az előfutamokban, elődöntőkben és döntőkben. A lényeg, Rióban csatázunk egy jót, ha minden igaz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik