Vizes vb: Nem gondoltuk, hogy ilyen kemény meccs lesz – Hárai

FOTÓ: SZABÓ MIKLÓSFOTÓ: SZABÓ MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2017.07.27. 22:41
Mint ismert, a magyar férfi vízilabda-válogatott döntőbe jutott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon, miután az elődöntőben 7–5-re legyőzte Görögországot. A nyertes meccs után a magyar játékosokkal, valamint Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beszélgettünk.

„Kezdeném onnan, hogy az oroszok elleni meccs után azt mondtam, kettő-hárommal nyerhetünk a görögök ellen. Vezettünk is hárommal, de kicsit sajnálom, hogy csak kettővel sikerült nyerni – értékelt Vámos Márton az elődöntőt követően. – Számításaink szerint a szerbek fognak jönni, akik esélyesek. Egy meccsen bármi meglehet, hazai közönség előtt meg főleg. Megpróbáljuk megverni őket, ha ilyen jól játszunk és védekezünk, akkor sikerülhet."Vámos Márton az elődöntőt követően. – Számításaink szerint a szerbek fognak jönni, akik esélyesek. Egy meccsen bármi meglehet, hazai közönség előtt meg főleg. Megpróbáljuk megverni őket, ha ilyen jól játszunk és védekezünk, akkor sikerülhet."

Így értékelt Märcz Tamás szövetségi kapitány

„Nyertünk, de nem gondoltuk volna, hogy fizikailag ilyen kemény mérkőzés lesz, mert ugye kvalitásbeli különbség van a két csapat között – fogalmazott Hárai Balázs. – Felvették a kesztyűt a görögök. Örülünk, hogy nyertünk és ki tudtuk szolgálni ezt a rengeteg embert, aki kilátogatott."

Manhercz Krisztián értékelése

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik