Vizes vb: Annyira jó érzés most mindenkivel együtt örülni – Hosszú

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.30. 18:42
Hosszú Katinka az M4 Sportnak, majd a Nemzeti Sport Online-nak is értékelte a 400 vegyesen elért aranyérmét a vizes vb-n. Ugyanezt tette Verrasztó Dávid, aki a férfiak hasonló számában lett második. A vasárnap esti úszódöntők után a magyar férfi 4x100-as vegyes váltó tagjaival is beszélgettünk.

„Ez nagyszerű érzés volt, amikor beértem a célba, pár másodpercig nem voltam magamnál – mondta Hosszú Katinka az M4 Sportnak. – Most is nehezen mozgok. Tudtam, hogy ilyen nehéz lesz, mert utolsó nap leúszni a négyszáz vegyest kétszer, ez nagyon csíp. A lényeg, hogy sikerült. Annyira jó érzés most mindenkivel együtt örülni. Remélem, a többieknek ezután sem lesz esélyük, jó úton járunk. Azért a 4:29-es idő nem rossz, hiszen az utolsó délután értem el. Az Eb-n első nap rendezik ezt a számot, akkor szeretnék majd gyorsabban úszni.”Hosszú Katinka az M4 Sportnak. – Most is nehezen mozgok. Tudtam, hogy ilyen nehéz lesz, mert utolsó nap leúszni a négyszáz vegyest kétszer, ez nagyon csíp. A lényeg, hogy sikerült. Annyira jó érzés most mindenkivel együtt örülni. Remélem, a többieknek ezután sem lesz esélyük, jó úton járunk. Azért a 4:29-es idő nem rossz, hiszen az utolsó délután értem el. Az Eb-n első nap rendezik ezt a számot, akkor szeretnék majd gyorsabban úszni.”

Hosszú Katinka: A 400 vegyes utáni pillanatok voltak a legszebbek a vb-n

„Mondhatjuk, ez volt életem úszása – mondta a férfi 400 vegyesen második Verrasztó Dávid az M4 Sportnak. – Reggel is és most is jól mentem. Hibáztam, csak kilencvenszázalékosan úsztam, de boldog vagyok. Aki ebben az évben mindennap látta, hogy voltam, azoknak köszöntem meg, amikor kimásztam a medencéből.”

Verrasztó Dávid: Rió után meglepő, milyen sokan szurkoltak nekem

Gyurta Dániel: Alig tudom szavakba önteni, mit éreztünk...

Kozma Dominik: Hátha valaki megint nem tudja megrendezni a vb-t, és akkor átvállaljuk...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik