Vízilabda: kommentátornak álltak a Vigvári testvérek

Vágólapra másolva!
2020.04.06. 16:52
Címkék
Hogy melyik meccset közvetíti otthonából az UVSE férfi vízilabdacsapatának korosztályos válogatott testvérpárja, Vigvári Vendel és Vince, még csak sejteni lehet, de hogy lesznek vicces jelenetek a produkcióban, az biztos.

Az UVSE felnőtt férfi vízilabdacsapatával nemrégiben az OB I felsőházába jutott két korosztályos válogatott ígéret, a 18 éves Vigvári Vendel és a 16 esztendős Vince nem akármilyen produkcióval készül. A fiatal testvérpár a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben otthonában végzi az edzéseket, de a fiúk igyekeznek színesíteni is a négy fal között töltött napokat azzal, hogy kommentátori babérokra törnek. Az egyesület közösségi oldalán egyelőre még csak ízelítőt mutatott be a fivérek közvetítéséről, ám már a rövid összefoglalóból is kiderül, szakmaiságban és humorban nem szűkölködik a mutatvány.Vigvári Vendel és a 16 esztendős Vince nem akármilyen produkcióval készül. A fiatal testvérpár a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben otthonában végzi az edzéseket, de a fiúk igyekeznek színesíteni is a négy fal között töltött napokat azzal, hogy kommentátori babérokra törnek. Az egyesület közösségi oldalán egyelőre még csak ízelítőt mutatott be a fivérek közvetítéséről, ám már a rövid összefoglalóból is kiderül, szakmaiságban és humorban nem szűkölködik a mutatvány.

Vendel (balra) és Vince kommentátornak állt Forrás: Jövünk! magazin/M4Sport
Vendel (balra) és Vince kommentátornak állt Forrás: Jövünk! magazin/M4Sport

Vendel (balra) és Vince kommentátornak állt  •  Forrás: Jövünk! magazin/M4Sport

„Amikor az egyesülettől felkérést kaptunk a közvetítésre, nagyon jó pofa dolognak véltük, de egy kicsit tartottunk tőle, hogy mennyire tudjuk érdekesen, élvezhetően végrehajtani a feladatot – avat be néhány kulisszatitokba megkeresésünkre Vigvári Vince Azt tudtuk, ha csak simán alákommentáljuk a találkozót, az nem teljesen lesz jó. Aztán megnéztük a jeleneteket és számos vicces ötletünk támadt. Még olyan is akadt, amelyet végül kénytelenek voltunk cenzúrázni. Fárasztó volt, több órás elfoglaltságnak bizonyult a kommentátori munkánk, de azt hiszem, a végére egészen belejöttünk. Igyekeztünk változatos és humoros videót csinálni és végig szem előtt tartottuk, hogy meglátásaink semmiképpen se tűnjenek sértőnek. Hogy miért illettem magam a rettenthetetlen jelzővel? Amikor Vendel elkezdte a dobpergést, akkor hirtelen ez jutott eszembe.”

A rövid beharangozó alább megtekinthető, az viszont egyelőre rejtély, hogy a játékosok melyik mérkőzésbe élték bele magukat a közvetítés során. Várhatóan a hét folyamán erről a titokról is lehull a lepel.

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik