Utánpótlássport: minden tudnivaló az NSO-n!

Vágólapra másolva!
2017.03.24. 11:45
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/utanpotlassport" target="_blank"><strong>Mindent az utánpótlássportról itt!</strong></a><br />
A Nemzeti Sport Online és az utanpotlassport.hu együttműködése nyomán új rovattal jelentkezik honlapunk: olvasóink immár a korosztályos sport legfontosabb információit is megtalálják nálunk.


Többet szeretne tudni az oroszok elleni U17-es futball Eb-selejtező hajrájában két szabadrúgásgólt szerző Szoboszlai Dominikről? Hallotta, hogy Gergely Istvánnak, a kétszeres olimpiai bajnok pólósnak milyen tervei vannak az utánpótlás-neveléssel a Budapesti Honvéd ügyvezető elnöki székében ülve?

Ismeri már Gereben Líviát, a 17 éves kosarast, aki sorozatban harmadik korosztályos bajnoki döntőjében lett pontkirálynő, miközben valóságos matekzseni?

Nos, ha a jelen legnagyobbjain kívül arra is kíváncsi, kikből válnak a jövő sztárjai, segítségére leszünk a válaszadásban. A Nemzeti Sport nyomtatott változatában csaknem két éve megjelenő Junior című melléklet után mostantól az NSO szintén kiemelt figyelmet fordít az utánpótlásra: a hat éve sikerrel működő és mind népszerűbb utanpotlassport.hu már online kiadásunkat is ellátja a fiatalok sportjának legfontosabb híreivel, tudósításokkal, interjúkkal, elemzésekkel.

A címlapunkról és a téma számára létrehozott aloldalról egyaránt elérhető felületen megtalálható lesz minden, ami a legeredményesebb fiatalokkal, a nevelőműhelyekkel, valamint a jelentősebb korosztályos eseményekkel kapcsolatos, miközben természetesen kitekintést nyújtunk a határokon túlra is, bemutatva a külföld legígéretesebb ifjú csillagait.

Az NSO utánpótlásrovata itt érhető el!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik