Tollaslabda: nyolcaddöntős leányok a junior Európa-bajnokságon

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 15:17
Címkék
Ahogyan az várható volt, a leányok egyesben magabiztosan vették az akadályokat, és meneteltek a nyolcaddöntőig a Tallinnban zajló junior tollaslabda Európa-bajnokságon. Pápai Balázs, illetve a fiú- és a leánypárosunk is versenyben van még.

Krasznai Bence –utanpotlassport.huFelemásan indult az egyéni verseny a Tallinnban zajló junior tollaslabda Európa-bajnokságon. Ahogyan az várható volt, Sándorházi Vivien és Madarász Réka magabiztosan vette az első két akadályt.Krasznai Bence –utanpotlassport.huFelemásan indult az egyéni verseny a Tallinnban zajló junior tollaslabda Európa-bajnokságon. Ahogyan az várható volt, Sándorházi Vivien és Madarász Réka magabiztosan vette az első két akadályt.

Sándorházi Vivien is nyolcaddöntőbe jutott
Sándorházi Vivien is nyolcaddöntőbe jutott

Sándorházi Vivien is nyolcaddöntőbe jutott

Madarász először az izraeli Yuval Pucachot, majd a skót Rachel Sugdant múlta felül, így a következő körben már a nyolcaddöntőben léphet pályára.

Sándorházi az angol Pamela Reyest és a görög Grammatula Szotiriut utasította maga mögé, tehát ő is tizenhat között folytathatja a megméretést.

Vivien meglepő vereséget szenvedett vegyespárosban a cseh Tereza Svabikovával az oldalán. Két szettben kaptak ki a 64 között a lengyel Laura Bujak -Anna Duda párostól.

Szoták Kitti és Kiss Fanni viszont simán nyert. Az izraeli duónál, Yuval Pugachnál és Shery Rotshteinnél bizonyultak jobban a mieink.

Madarász Réka és Pápai Balázs a vegyespárosok első fordulójában búcsúzott.

Balázs egyesben a legjobb 32 között folytathatja a viadalt, miután viszonylag könnyedén nyert a török Hilurican Simsen ellen.

A másik magyar, Dulcz Zsombor három szettben kapott ki a román Daniel Popescutól a 64-es táblán.

Zsombor párosban javított Bálint Mátéval az oldalán; sikerült a legjobb 32 közé jutni egy moldovai- izlandi kettős legyőzésével.

JUNIOR EURÓPA-BAJNOKSÁG, TALLIN
A magyarok eredményei
Fiúk
Egyes
A 32 közé jutásért. Daniel Popescu (román)−Dulcz Zsombor 17:21, 21:18, 21:18, Pápai Balázs−Hilurican Simsen (török) 21−17, 21−17
Páros
A 32 közé jutásért. Bálint Máté és Dulcz Zsombor−Piotr Cunev (moldovai) és Brynjar Mar Ellertsson (izlandi) 21−7, 21−16
Lányok
Egyes
A 32 közé jutásért. Madarász Réka−Yuval Pugach (izlandi) 21−10, 21−8, Sándorházi Vivien−Pamela Reyes (angol) 21−15, 21−14
A 16 közé jutásért. Madarász Réka−Rachel Suyden (skót) 21−18, 21−10, Sándorházi Vivien−Grammatula Szotiriu (görög) 21−10, 21−17
Páros
A 32 közé jutásért. Laura Bujak és Anna Duda (lengyelek)−Sándorházi Vivien és Tereza Svabikova (cseh) 21−17, 21−19, Szoták Kitti és Kiss Fanni−Yuval Pugach és Shery Rothstein (izraeliek) 21−15, 21−12
Vegyespáros
A 32 közé jutásért. Sebastian Gronjberg és Amalie Magelund (dánok)−Madarász Réka és Pápai Balázs 21−14, 21−11

További korosztályos hírekTOLLASLABDÁBANa sportág aloldalunkon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik