Női vízi: gyerekekkel áll ki az UVSE a Dunaújváros otthonában

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.10.24. 14:31
Címkék
Az UVSE női vízilabdacsapatában két koronavírussal fertőzött játékost találtak, az együttes pólósai házi karanténba vonultak, azonban az évad egyik legfontosabb bajnokiját így is le kell játszania a gárdának.

Házi karanténba került az UVSE női vízilabdacsapata, ezért a serdülő- és a gyermekegyüttes játékosaival érkezik a szombat 17 órakor kezdődő Dunaújváros elleni, idegenbeli ob I-es mérkőzésére.

Serdülő- és gyermekjátékosokkal áll ki az UVSE Forrás: UVSE/Facebook
Serdülő- és gyermekjátékosokkal áll ki az UVSE Forrás: UVSE/Facebook

Serdülő- és gyermekjátékosokkal áll ki az UVSE  •  Forrás: UVSE/Facebook

A találkozó egyben a női Magyar-kupa-döntő visszavágójának is beillene – szeptemberben az újvárosiak hódították el a trófeát (7–6) –, azonban a körülményeket figyelembe véve még a rangadó kifejezés is értelmét veszíti. Az UVSE női szakágának szakmai igazgatója, Áts Bertalan a következő közleményben vázolta fel a helyzetet az egyesület közösségi oldalán:

„A mai napra kiírt DUE-Maarsk Graphics–UVSE Hunguest Hotels mérkőzéssel kapcsolatban halasztási kérelmet adtunk be, de elutasító döntést kaptunk arra hivatkozva, hogy nem vagyunk hatósági karanténban, illetve van elegendő játékosunk a mérkőzés lejátszásához.

Amennyiben ezzel a mérkőzéssel a női vízilabdát, a bajnokság folyamatos lebonyolítását szolgáljuk, fiataljaink megpróbálják a lehető legjobb játékukat mutatni.

Ma valószínűleg elveszítünk három nagyon fontos pontot, de játékosaink, családtagjaik, valamint ellenfeleink egészségénél nincs és nem is lehet fontosabb a jelenlegi helyzetben.

Bízom benne, hogy minden egyesület hasonlóan felelősségteljesen gondolkodik, és nem engedi edzeni, játszani a gyengélkedő játékosait, a konktakt személyeket és a járványügyi szabályok maximális betartásával jár el.”

További korosztályos hírekVÍZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik