Labdarúgás: U16-os fiaink 3–0-s veresége Szlovéniában

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.17. 19:23
Címkék
Az U16-os fiú labdarúgó-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett Szlovéniában, felkészülési mérkőzésen a házigazdák korosztályos válogatottjától. A visszavágó csütörtökön Nagykanizsán.

A futballszövetség, az mlsz.hu tudósítása szerint mezőnyben ugyan felvette a versenyt a szlovénokkal az U16-os fiúválogatottunk a gornja ragdonai felkészülési mérkőzésen, de a házigazdák három helyzetüket gólra váltották az első félidőben, így magabiztos győzelmet arattak.

Az U16-os válogatottunk kikapott Szlovéniában Fotó: mlsz.hu
Az U16-os válogatottunk kikapott Szlovéniában Fotó: mlsz.hu

Az U16-os válogatottunk kikapott Szlovéniában  •  Fotó: mlsz.hu

Előbb bedobás, majd oldalszabadrúgás után voltak eredményesek a szlovénok, a szünet előtt pedig akcióból is bevették a magyar kaput. A második félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, ám a mieink továbbra sem tudtak élni a lehetőségekkel, így végül a szépítés sem jött össze.

„Érezhető volt a szlovénok összeszokottsága, nekik ez már a hetedik mérkőzésük volt az idényben. Ellenfelünk nagyon erős fizikumú játékosokból állt, akik remek csapatot alkotnak, ezen a meccsen elsősorban az döntött a javukra, hogy az első félidőben komoly problémáink voltak a 16-osunkon belüli játékhelyzetekkel. Szeretnénk kijavítani ezeket a hibákat a csütörtöki visszavágóra” – értékelt a mérkőzés után Belvon Attila szövetségi edző.

A két csapat csütörtökön 14 órakor Nagykanizsán ismét megmérkőzik.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Szlovénia–Magyarország 3–0 (3–0)
Magyarország: Schrankó Levente – Varga Dominik, Farkas Bendegúz, Nagy Zoltán (Horváth Máté, 65.), Szécsi Patrik – Keresztes Noel (Fiáth Bence, 52.), Nagy Kolozsvári Dániel (Pekár István, 65.), Kocsis Dominik – Petres Márk (Tarcson Ákos, 52.), Perfetto Gabriel (Vasvári Zoltán, 65.), Vancsa Zalán (Dragóner Áron, 52.)

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik