Labdarúgás: Súlyos Dárdai Palkó sérülése

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 18:05
Címkék
A Hertha BSC labdarúgócsapata a hivatalos Instagram-oldalán tudatta, hogy a klub német U-válogatott középpályása, a 19 éves Dárdai Palkó múlt héten a Chemnitz elleni U23-as meccsen megsérült,  elszakadt a bokaszalagja, így ebben a szezonban már nem léphet pályára.

P. K. – utanpotlassport.huDárdai Palkót múlt szerdán nyolc perc után le kellett cserélni a Hertha U23-as csapatának Chemnitz elleni, 1–0-ra elveszített mérkőzésén. A középpályás sérüléséről a berlini klub a hivatalos Instagram-oldalán számolt be.P. K. – utanpotlassport.huDárdai Palkót múlt szerdán nyolc perc után le kellett cserélni a Hertha U23-as csapatának Chemnitz elleni, 1–0-ra elveszített mérkőzésén. A középpályás sérüléséről a berlini klub a hivatalos Instagram-oldalán számolt be.

Dárdai Palkó sérüléséről a közösségi oldalán számolt be a Hertha Forrás: instagram.com/herthabsc
Dárdai Palkó sérüléséről a közösségi oldalán számolt be a Hertha Forrás: instagram.com/herthabsc

Dárdai Palkó sérüléséről a közösségi oldalán számolt be a Hertha  •  Forrás: instagram.com/herthabsc

A Hertha tájékoztatása szerint Dárdai Palkó külsőbokaszalag-szakadást szenvedett és a bokaízületében csontvelőödéma is keletkezett. Arról nincs hír, hogy mennyit kell kihagynia a Hertha első csapatát még nyárig irányító Dárdai Pál vezetőedző legidősebb fiának, de annyit közöltek a berliniek, hogy az U20-as német válogatott játékos szezonja befejeződött, vagyis várhatóan több hónapos kihagyásra számíthat.

Dárdai Palkó a jelenlegi idényben 13-szor lépett pályára tétmeccsen a Hertha tartalékcsapatában a Regionalligában (három gólt szerzett), az első csapatban pedig nyolc tétmérkőzésen játszott, ebből hétszer a Bundesligában.

További korosztályos híreinkLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik