Labdarúgás: Dunakeszire jönnek a liverpooli U13-asok

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 10:16
Címkék
Illusztris társaság gyűlt össze a Gallini-kupa pénteken startoló magyarországi selejtezőjére. Az angol BL-győztes Liverpool utánpótlás-együttese mellett többek között Olaszországból, Horvátországból, Szlovákiából és Romániából is érkeznek U15-ös, illetve U13-as csapatok.

Negyedik alkalommal rendezik meg a nagyszabású Gallini-kupa selejtezőjét Magyarországon. Az idei tornán tizenöt ország ötven csapata méri össze a tudósását. A Bajnokok Ligája idei győztese, a Liverpool U13-as együttese mellett többek között az olasz Udinese és a román CFR Cluj korosztályos gárdája is megjelenik az eseményen.

Negyedszer rendezik meg a Gallini-kupa magyarországi selejtezőjét Forrás: mmsport.org
Negyedszer rendezik meg a Gallini-kupa magyarországi selejtezőjét Forrás: mmsport.org

Negyedszer rendezik meg a Gallini-kupa magyarországi selejtezőjét  •  Forrás: mmsport.org

A viadalt két korosztályban, U15-ben és U13-ban tartják meg, az egyes korosztályok győztesei pedig részt vehetnek a 2020-as 29. húsvéti Gallini-emléktornán az olaszországi Pordenone városában. Az elmúlt években Magyarországról a MOL Vidi FC és a Budapest Honvéd csapatainak adatott meg ez a lehetőség.

A mérkőzéseket három helyszínen, a dunakeszi sportpályán, valamint az UTE és a REAC komplexumában bonyolítják le. A program pénteken Dunakeszin a megnyitóval kezdődik, majd ugyanott vasárnap az eredményhirdetéssel ér véget.

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik