Labdarúgás: Dárdai szerint a legszebb állás az utánpótlásban dolgozni

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 16:07
Címkék
Dárdai Pál elmondása szerint noha az elmúlt évben nagyon komoly felkéréseket kapott, a vezetőedzőséggel járó felesleges stressz nem hiányzik neki. Számára az a legszebb munka, hogy a fiatalokat segítheti a profivá válásban.

A Hertha BSC utánpótlásedzőjeként és koordinátoraként tevékenykedő Dárdai Pál a Pécsi Újságnak adott interjút, amelyben bevallja, hogy jobbnál jobb ajánlatokkal bombázták a német és nyugat-európai klubok, ám nem érezte, hogy le kellene csapnia valamelyikre.Dárdai Pál a Pécsi Újságnak adott interjút, amelyben bevallja, hogy jobbnál jobb ajánlatokkal bombázták a német és nyugat-európai klubok, ám nem érezte, hogy le kellene csapnia valamelyikre.

Dárdai Pált nagyon örül neki, hogy újra az utánpótlásban dolgozhat Forrás: csakfoci.hu
Dárdai Pált nagyon örül neki, hogy újra az utánpótlásban dolgozhat Forrás: csakfoci.hu

Dárdai Pál nagyon örül neki, hogy újra az utánpótlásban dolgozhat  •  Forrás: csakfoci.hu

„Az ismerősök, a barátok, mindenki azt mondta, hogy nem fogom kibírni, és ahogy majd jönnek az ajánlatok, egyiket el fogom vállalni, mert ugye ízig-vérig edző vagyok és így tovább. De abszolút nem ez történt" – magyarázza a korábbi szövetségi kapitány, majd kitért arra, miért nem érdekli jelenleg a vezetőedzői szerepkör.

„A zsongás, az olyanokért való magyarázkodás, amiről egyáltalán nem is tehetek, tehát a fölösleges stressz, na, az nem hiányzik. Amúgy persze szeretem a munkám, így most örömmel megyek a Hertha U16-os csapatához. Július 15-én kezdődnek az edzések, jó kedvvel és szívesen dolgozom majd. Én szerencsére megtehetem. Nem keresek se sokat, se keveset, de jól élek. Nekem nagyon fontos a család, a gyerekek. A következő pár évben meglátjuk, hogy jön be ez a vissza a profiktól az utánpótlásba vonal. Hogyha úgy lesz, ahogy ezt most gondolom, akkor jól elleszünk. Nekem a gyűrű attól nem esik le az ujjamról, hogy kis srácokkal dolgozom, sőt, hogyha tudok nekik abban segíteni, hogy egyszer profik legyenek, akkor ez a legszebb állás a világon."

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik