Kosár: a döntő közeledtével élesedik a harc a fiú-juniorbajnokságban

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.26. 20:17
Címkék
Egyre közeleg a fiú junior kosárlabdázók országos döntője, de hétről hétre kiderül, hogy esélyekről nem feltétlenül érdemes beszélni. A legutóbbi forduló három meccsét a hét végén rendezték.

Bognár Domokos – utanpotlassport.hu Továbbra sem könnyű jelzőket találni a fiú junior kosárlabda-bajnokság felsőházi rájátszására, ahol legutóbb három mérkőzést rendeztek, de egyiken sem volt nagyobb a különbség 13 pontnál.Bognár Domokos – utanpotlassport.hu Továbbra sem könnyű jelzőket találni a fiú junior kosárlabda-bajnokság felsőházi rájátszására, ahol legutóbb három mérkőzést rendeztek, de egyiken sem volt nagyobb a különbség 13 pontnál.

 

A pécsiek magabiztosan verték a Szegedet Forrás: ratgeberakademia.hu
A pécsiek magabiztosan verték a Szegedet Forrás: ratgeberakademia.hu

A pécsiek magabiztosan verték a Szegedet • Forrás: ratgeberakademia.hu

 

A tabella végén tanyázók csatáját a Pécs csapata nyerte, miután 78−65-re legyőzte a Szegedet, így a baranyaiak lőtávolon belülre kerültek az előttük álló együttesekhez. Ivica Mavrenszki legényei közül négyen is 15 pont fölé jutottak, és csak a második negyedet nem tudták megnyerni, a többiben kézben tartották a játékot.

A Vasas Pasaréten fogadta a Debrecen gárdáját, és mindvégig kiélezett meccsen, higgadt végjátékkal hozta a találkozót. A játék képét tekintve elmondható, hogy pontatlanul, közepes színvonalon játszott mind a két csapat, a tét rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A fővárosiak ezzel újabb lépést tettek a döntő felé, ugyanis közvetlen riválist sikerült legyőzniük, és már a tabella harmadik helyén állnak. A Debrecennek ezzel ellentétben hátrafelé sem árt tekintgetnie, a pozitív mérlege ellenére.

A Falco KC Szombathely továbbra is vezeti a tabellát, legutóbb a Honvédot verte 91–81-re a vasi megyeszékhelyen. A fővárosiak tragikus, 8 százalékos triplamutatót produkáltak, és ugyan a kétpontosaik ültek, 81 dobott ponttal sem tudták megszorongatni a Falcót, amely kiváló napot fogott ki minden tekintetben.

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik