Kézilabda: utánpótláskorú játékosokkal hosszabbított a HSA NEKA

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.01.28. 11:48
Címkék
A balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia NB I-es férficsapatában szereplő utánpótláskorú játékosok közül Kovács Tamás, Kathi Sándor és Temesvári Gábor is meghosszabbította a szerződését.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia a honlapján jelentette be, hogy három, a férfi NB I-es csapatban szereplő utánpótláskorú játékosával is szerződést hosszabbít. Kathi Sándor (18) és Temesvári Gábor (20) újabb két évig erősíti az együttest, míg Kovács Tamás (18) további egy évig biztosan marad Balatonbogláron.a honlapján jelentette be, hogy három, a férfi NB I-es csapatban szereplő utánpótláskorú játékosával is szerződést hosszabbít. Kathi Sándor (18) és Temesvári Gábor (20) újabb két évig erősíti az együttest, míg Kovács Tamás (18) további egy évig biztosan marad Balatonbogláron.

A felnőttélvonal 9. helyén álló gárda 18 esztendős játékosaira a pályán kívül is komoly feladat vár: érettségire készülnek. Kovács– aki 2022 szeptemberében hat góllal debütált az első osztályban a Balatonfüred ellen– ifjúsági válogatott játékos, aki már a junior nemzeti csapatba is meghívást kapott. Az NB I jelenlegi évadában 9 mérkőzésen 25 találatnál jár. A jobbátlövő Kathi 17 évesen mutatkozott be az élvonalban, a NEKA mellett pedig aBFKA Balatonfüred NB I/B-s együttesében is szerepel. A 210 cm magas Temesvári sem adós az NB I-es gólokkal, 9 meccsen 24-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját.

(A kiemelt képen: (balról) Kathi Sándor, Kovács Tamás, Mocsai Tamás ügyvezető és Temesvári Gábor / Forrás: NEKA)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik