HIRDETÉS
HIRDETÉS
utanpotlassport.hu 2018.11.07 12:02 Frissítve: 2018.11.12 10:09

Női kézi: a juniorválogatott legyőzte a Kisvárdát

Megszerezte első győzelmét a 2018/19-es évadban a női junior kézilabda-válogatott, a fiatalok az MTK Budapest elleni vereség után 28–26-ra legyőzték edzőmeccsen a Kisvárda alakulatát.

HIRDETÉS

B. V. – utanpotlassport.huAz októberi, MTK Budapest elleni találkozója után második felnőttek ellen vívott felkészülési mérkőzését is lejátszotta a női juniorválogatott. Golovin Vlagyimir együttese ezúttal az NB I-ben az ötödik helyen álló Kisvárda csapatával találkozott Mogyoródon.

Afentáler Sára hét gólt lőtt a Kisvárda ellen Forrás: gyor2017.hu

Afentáler Sára hét gólt lőtt a Kisvárda ellen  •  Forrás: gyor2017.hu

A korosztályos válogatott már az első percekben megadta az alaphangot, Pál Tamara, Stranigg Zsófia és Afentáler Sára találatával 3–0-ra elhúzott, és a folytatásban is irányította a mérkőzést. Elsősorban a térdsérüléséből nemrégiben felépült győri jobbátlövő, Afentáler Sára, valamint a nyáron junior-világbajnoki címet szerző Kácsor Gréta remekelt, de a többiek és hozzátették a magukét. A félidőben 17–10-re vezetett a juniorcsapat.

A második játékrészben sem engedték közelebb a főként légiósokkal felálló riválist, az utolsó hat percre hatgólos előnyben, 28–22-es állással fordulhatott a társaság. Még az is belefért, hogy az utolsó percekben gólképtelen volt a csapat, amely végül 28–26-ra győzött.

Az együttes legközelebb december 12-én az Alba Fehérvár csapatával találkozik az Elektromos Csarnokban.

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Női juniorválogatott–Kisvárda SE 28–26 (17–10)
Juniorválogatott: Csapó, Szabó D., Tóth N. (kapusok), Ács 1, Afentaler 7, Albek 3, Arany 2, Bánfai 1, Dombi 1, Kácsor 4 (2), Kellermann 2, Mihály, Pál 2, Stranigg 2, Szilovics 2, Varga E. 1. Szövetségi edző: Golovin Vlagyimir

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 09:08:08

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

A szombati nap a magyar úszósport ünnepe volt. Százhalombattán, a felnőtt rövid pályás országos bajnokság utolsó napján számos egyéni és korosztályos csúcs dőlt meg, miközben öt újabb taggal (dr. Sós Csaba, id. Knézy Jenő, Gyenge Valéria, Pásztory Dóra, Risztov Éva) bővült a Hírességek Csarnoka. Emellett a Jövő Bajnokai-program 2018-as díjazottjait is kihirdették.

2018.11.10 13:40:01

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Az év második legjobb európai ifjúsági korú sportolónőjének választották Késely Ajnát. A Kőbánya SC tizenötszörös junior Európa-bajnok és háromszoros ifjúsági olimpiai aranyérmes 17 éves versenyzőjét az osztrák kerékpáros Laura Stigger előzte meg, Késely a díjátadóról nyilatkozott az SzPress Hírszolgálatnak.

2018.11.07 12:08:07

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Megszerezte első győzelmét a 2018/19-es évadban a női junior kézilabda-válogatott, a fiatalok az MTK Budapest elleni vereség után 28–26-ra legyőzték edzőmeccsen a Kisvárda alakulatát.

2018.11.07 08:18:05

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Legutóbb egy tizenegyszer újjáélesztett, végül sikerrel meggyógyított tizenhét éves dabasi labdarúgó esetével hallatott magáról Dr. Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora, a városmajori szívklinika igazgatója, aki nagy tapasztalatú szívgyógyászként az életmentő műveletekből is folyamatosan kiveszi a részét, miközben szakértő csapatával szervezetten éppen egy évtizede dolgozik azért, hogy kivédhető legyen a hirtelen szívhalál a sportolóknál. A nemzetközi hírű szakember – aki a fiatalkori szűrések fontosságáról is beszélt honlapunknak – meggyőződéssel vallja: a sportpályán, verseny, mérkőzés közben bekövetkező váratlan tragédia igenis megelőzhető.

2018.11.05 19:18:05

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Több, mint tíz év után hagyta el az érdi úszóklubot, és igazolt a Budapesti Honvédba a világ úszósportjának egyik legnagyobb ígérete, Milák Kristóf. A 18 éves versenyző, ahogyan ő fogalmazott, kicsit kinőtte előző egyesületét, ezért döntött a váltás mellett. Legfőbb célja, hogy nyugodt és tökéletes körülmények között készülhessen tovább két évvel a tokiói olimpia előtt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS