Női kézi: a juniorválogatott legyőzte a Kisvárdát

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 12:02
Címkék
Megszerezte első győzelmét a 2018/19-es évadban a női junior kézilabda-válogatott, a fiatalok az MTK Budapest elleni vereség után 28–26-ra legyőzték edzőmeccsen a Kisvárda alakulatát.

B. V. – utanpotlassport.huAz októberi, MTK Budapest elleni találkozója után második felnőttek ellen vívott felkészülési mérkőzését is lejátszotta a női juniorválogatott. Golovin Vlagyimir együttese ezúttal az NB I-ben az ötödik helyen álló Kisvárda csapatával találkozott Mogyoródon.B. V. – utanpotlassport.huAz októberi, MTK Budapest elleni találkozója után második felnőttek ellen vívott felkészülési mérkőzését is lejátszotta a női juniorválogatott. Golovin Vlagyimir együttese ezúttal az NB I-ben az ötödik helyen álló Kisvárda csapatával találkozott Mogyoródon.

Afentáler Sára hét gólt lőtt a Kisvárda ellen Forrás: gyor2017.hu
Afentáler Sára hét gólt lőtt a Kisvárda ellen Forrás: gyor2017.hu

Afentáler Sára hét gólt lőtt a Kisvárda ellen  •  Forrás: gyor2017.hu

A korosztályos válogatott már az első percekben megadta az alaphangot, Pál Tamara, Stranigg Zsófia és Afentáler Sára találatával 3–0-ra elhúzott, és a folytatásban is irányította a mérkőzést. Elsősorban a térdsérüléséből nemrégiben felépült győri jobbátlövő, Afentáler Sára, valamint a nyáron junior-világbajnoki címet szerző Kácsor Gréta remekelt, de a többiek és hozzátették a magukét. Afélidőben 17–10-re vezetett a juniorcsapat.

Amásodik játékrészben sem engedték közelebb a főként légiósokkal felálló riválist, az utolsó hat percre hatgólos előnyben, 28–22-es állással fordulhatott a társaság. Még az is belefért, hogy az utolsó percekben gólképtelen volt a csapat, amely végül 28–26-ra győzött.

Az együttes legközelebb december 12-én az Alba Fehérvár csapatával találkozik az Elektromos Csarnokban.

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Női juniorválogatott–Kisvárda SE 28–26 (17–10)
Juniorválogatott: Csapó,Szabó D., Tóth N. (kapusok),Ács 1, Afentaler 7, Albek 3, Arany 2, Bánfai 1, Dombi 1, Kácsor 4 (2), Kellermann 2, Mihály, Pál 2, Stranigg 2, Szilovics 2, Varga E. 1. Szövetségi edző: Golovin Vlagyimir

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik