HIRDETÉS
HIRDETÉS
utanpotlassport.hu 2017.12.07 19:16 Frissítve: 2017.12.07 19:50

Vízilabda: hétközi KSI-tripla az utánpótlás-bajnokságban

Három KSI–BVSC rangadót rendeztek szerdán a fiú vízilabdázók utánpótlás-bajnokságában. A hazaiak mindhárom korosztályban ellenfelük fölé nőttek, de az ifjúsági és a gyermek-korosztályban is hatalmas csatát vívtak.

HIRDETÉS

B. V. – utanpotlassport.huRendhagyó módon mindhárom korosztályban hétközi rangadót játszottak az utánpótlás vízilabda-fiúbajnokságban. A 12. fordulóból előrehozott mérkőzéseken a KSI SE a BVSC-Zuglót fogadta a margitszigeti Széchy Tamás Uszodában.

KSI SE ifjúsági csapata hatalmas csatában győzte le a BVSC-t Forrás: ksipolo.com

KSI SE ifjúsági csapata hatalmas csatában győzte le a BVSC-t  •  Forrás: ksipolo.com

Az ifjúságiak mezőnyében a KSI az első, a BVSC a harmadik helyről várta a mérkőzést, tehát a hagyományoktól eltekintve is igazi rangadónak számított az összecsapás. A találkozót a hazaiak kezdték jobban, 4–2-re vezettek az első negyed után. Ezt követően kitűnő nyolc percet produkáltak a vendégek, és a szünetben már vezettek is (5–6).

Egy ideig a második félidőben sem találta a fogást ellenfelén az éllovas KSI, így a zárónegyedre is zuglói előnnyel fordultak a felek. Az utolsó negyed viszont ismét a hazaiaké volt, az utolsó percben lőtt góljukkal megnyerték a derbit (11–10). A vendégektől közül emelhető ki a mérkőzés embere, Mladoniczky Tibor, aki öt gólt szerzett.

FIÚ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG
KSI SE–BVSC-Zugló 11–10 (4–2, 1–4, 2–2, 4–2)
Széchy Tamás Uszoda
Gólok:
Bóbis, Horváth Á., Kósa, Schmölcz 2-2, Hevesi, Telek, Tóth T. 1-1, illetve Mladoniczky 5, Csorba, Sugár 2-2, Sólyom

A serdülők között lényegesen simábban alakult az összecsapás, a sportiskolások már a mérkőzés első perceiben átvették a kezdeményezést, és jó darabig ki sem engedtek a kezükből. A zárónegyedre 9–1- es hazai előnnyel fordultak a csapatok, a zuglóiaknak tehát nagy hajrára volt szükségük a totális vereség elkerüléséhez is. Az utolsó nyolc perc jól is sikerült nekik, így csak öt gól lett közte.

FIÚ-SERDÜLŐBAJNOKSÁG
KSI SE–BVSC-Zugló 11–6 (3–0, 3–1, 3–0, 2–5)
Széchy Tamás Uszoda
Gólok:
Gábor 3, Lantos, Pető, Tóth T. 2-2, Bihácsi, Némethy 1-1, illetve Batizi 3, Dávid Z., Juhász Á., Mészáros M. 1-1

A legkisebbek között is a hazaiak kezdték jobban az összecsapást, az első félidőben szerzett kilenc góljuk tekintélyt parancsoló, s csak azért nem dőlt el a meccs, mert valamelyest a zuglóiak is tartották a lépést (9–5). Az utolsó negyedben pedig majdnem csodát tettek a vendégek, hiszen kis híján ledolgozták négygólos hátrányukat, végül azonban harmadszor is a KSI örülhetett, amely így továbbra is százszázalékos.

FIÚ-GYERMEKBAJNOKSÁG
KSI SE–BVSC-Zugló 13–12 (4–3, 5–2, 2–2, 2–5)
Széchy Tamás Uszoda
Gólok:
Pető A. 6, Országh 3, Berényi 2, Nagy Á., Pető Á. 1., illetve Tátrai 4, Mészáros M. 3, Hajdú, Mészáros B., Mohos, Szűcs D. 1-1

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 12:45:05

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Felcsútra szerződött a magyar futball egyik legnagyobb ígérete, Kiss Tamás. A 17 esztendős támadó 4 gólt szerzett a mögöttünk hagyott NB I-es évadban, emellett a Haladás U19-es együttesével bajnoki címet ünnepelhetett. Habár meghatározó európai klubok − így a Sahtar Donyeck, vagy éppen a Besiktas − is csábították, a korosztályos-válogatott játékos szerint még nem jött el a külföldi folytatás ideje.

2018.07.17 16:26:07

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Ismét megtelik élettel a Duna Aréna. Bár éremesélyesünk nincs, de a számok többségében összejöhet a döntő a hazai rendezésű junior műúszó-világbajnokságon – bizakodnak a sportág kedvelői.

2018.07.07 09:25:08

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Aranyérmes lett a leány U16-os kézilabda-válogatott a svédországi nyílt Európa-bajnokságon. A magyar csapat valamennyi mérkőzését megnyerte a göteborgi kontinensviadalon, a döntőben hosszabbításban múlta felül a franciákat (31–30).

2018.07.01 21:35:04

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Bámulatos! ‒ ezzel a jelzővel lehet leginkább leírni azt a hangulatot, amely a szurkolókkal megtelt debreceni Főnix Csarnokba költözött, ugyanis a hajdúsági városban rendezik a női U20-as kézilabda-világbajnokságot. Az első napon a hivatalos nyitóünnepség után ‒ a világhírű 2Cellos lenyűgöző előadásával megkoronázva ‒ a nyitómérkőzésen a magyar játékosok kápráztatták el a közönséget; nehézkesen ugyan, de végül 27‒24-re legyőzve Brazíliát.

2018.06.19 21:05:02

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Lezajlott a sportlövők ESC ifjúsági liga döntőjének kvalifikációja Innsbruckban, melynek során a magyar korosztályos válogatott a nyugati régió hatos mezőnyében küzdött meg Ausztria, Franciaország, Csehország, Olaszország és Szlovénia együttesével. Puskában sikerrel vették az akadályt a magyar fiatalok, és első helyen jutottak be az októberi fináléba, pisztolyban viszont nem sikerült a bravúr.

HIRDETÉS
HIRDETÉS