HIRDETÉS
HIRDETÉS
utanpotlassport.hu 2017.12.07 19:16 Frissítve: 2017.12.07 19:50

Vízilabda: hétközi KSI-tripla az utánpótlás-bajnokságban

Három KSI–BVSC rangadót rendeztek szerdán a fiú vízilabdázók utánpótlás-bajnokságában. A hazaiak mindhárom korosztályban ellenfelük fölé nőttek, de az ifjúsági és a gyermek-korosztályban is hatalmas csatát vívtak.

HIRDETÉS

B. V. – utanpotlassport.huRendhagyó módon mindhárom korosztályban hétközi rangadót játszottak az utánpótlás vízilabda-fiúbajnokságban. A 12. fordulóból előrehozott mérkőzéseken a KSI SE a BVSC-Zuglót fogadta a margitszigeti Széchy Tamás Uszodában.

KSI SE ifjúsági csapata hatalmas csatában győzte le a BVSC-t Forrás: ksipolo.com

KSI SE ifjúsági csapata hatalmas csatában győzte le a BVSC-t  •  Forrás: ksipolo.com

Az ifjúságiak mezőnyében a KSI az első, a BVSC a harmadik helyről várta a mérkőzést, tehát a hagyományoktól eltekintve is igazi rangadónak számított az összecsapás. A találkozót a hazaiak kezdték jobban, 4–2-re vezettek az első negyed után. Ezt követően kitűnő nyolc percet produkáltak a vendégek, és a szünetben már vezettek is (5–6).

Egy ideig a második félidőben sem találta a fogást ellenfelén az éllovas KSI, így a zárónegyedre is zuglói előnnyel fordultak a felek. Az utolsó negyed viszont ismét a hazaiaké volt, az utolsó percben lőtt góljukkal megnyerték a derbit (11–10). A vendégektől közül emelhető ki a mérkőzés embere, Mladoniczky Tibor, aki öt gólt szerzett.

FIÚ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG
KSI SE–BVSC-Zugló 11–10 (4–2, 1–4, 2–2, 4–2)
Széchy Tamás Uszoda
Gólok:
Bóbis, Horváth Á., Kósa, Schmölcz 2-2, Hevesi, Telek, Tóth T. 1-1, illetve Mladoniczky 5, Csorba, Sugár 2-2, Sólyom

A serdülők között lényegesen simábban alakult az összecsapás, a sportiskolások már a mérkőzés első perceiben átvették a kezdeményezést, és jó darabig ki sem engedtek a kezükből. A zárónegyedre 9–1- es hazai előnnyel fordultak a csapatok, a zuglóiaknak tehát nagy hajrára volt szükségük a totális vereség elkerüléséhez is. Az utolsó nyolc perc jól is sikerült nekik, így csak öt gól lett közte.

FIÚ-SERDÜLŐBAJNOKSÁG
KSI SE–BVSC-Zugló 11–6 (3–0, 3–1, 3–0, 2–5)
Széchy Tamás Uszoda
Gólok:
Gábor 3, Lantos, Pető, Tóth T. 2-2, Bihácsi, Némethy 1-1, illetve Batizi 3, Dávid Z., Juhász Á., Mészáros M. 1-1

A legkisebbek között is a hazaiak kezdték jobban az összecsapást, az első félidőben szerzett kilenc góljuk tekintélyt parancsoló, s csak azért nem dőlt el a meccs, mert valamelyest a zuglóiak is tartották a lépést (9–5). Az utolsó negyedben pedig majdnem csodát tettek a vendégek, hiszen kis híján ledolgozták négygólos hátrányukat, végül azonban harmadszor is a KSI örülhetett, amely így továbbra is százszázalékos.

FIÚ-GYERMEKBAJNOKSÁG
KSI SE–BVSC-Zugló 13–12 (4–3, 5–2, 2–2, 2–5)
Széchy Tamás Uszoda
Gólok:
Pető A. 6, Országh 3, Berényi 2, Nagy Á., Pető Á. 1., illetve Tátrai 4, Mészáros M. 3, Hajdú, Mészáros B., Mohos, Szűcs D. 1-1

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.18 13:27:04

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Hét sportág 19 számában avattak bajnokot a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpia tizenegyedik, szerdai versenynapján. A magyar fiataloknak ezúttal egy bronzérem jutott, ezt a leány kerékpároskettős szerezte a kombinált csapatversenyben. A küldöttség – amely szerdán befejezte szereplését – a csütörtöki zárónap előtt továbbra is a negyedik helyen áll az éremtáblázaton.

2018.10.17 14:07:08

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Öt sportág 16 számában avattak bajnokot a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpia tizedik, keddi versenynapján. A magyar fiataloknak ezúttal egy ezüstérem jutott, ezt Huller Dániel érdemelte a 400 m-es gátfutásban. A küldöttség az éremtáblázaton továbbra is a negyedik helyen áll.

2018.10.16 19:47:10

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Negyvenkilencedik alkalommal adták át az Élen a sportban, élen a tanulásban kitüntető címet az iskolában és a versenypályán egyaránt kiemelkedően teljesítő fővárosi fiataloknak. A díj üzenete az évek során nem változott: az iskola és versenysport összehangolása a diákok, az edzők, a szülők és a tanárok számára egyaránt fontos feladat. Jövőre a jubileumi dijátadó egybeesik majd a Budapest, Európa sportfővárosa programsorozatával.

2018.10.13 09:17:02

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Pénteken kezdődött meg a kajak-kenuzók versenye a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. Rögtön az első napon a kajakos Rendessy Eszter megnyerte a játékokat, ezzel együtt megszerezte a magyar csapat kilencedik aranyérmét. A kenus Pállai Balázs a negyedik helyen zárta a versenyt.

2018.10.11 08:57:06

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Az ötödik aranyérem is megszületett az uszodában a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. A Kőbánya SC 17 éves versenyzője, Késely Ajna a nyolcszáz méter után 200 m gyorson is remek hajrával győzött, eközben a fiú 4x100 méteres vegyes váltó a negyedik helyen zárt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS