Vízilabda: az U15-ös válogatott megnyerte a Mento-kupát

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.15. 21:24
Címkék
Az utolsó mérkőzéstől függetlenül tornagyőztes az U15-ös vízilabda-válogatott a miskolci Mento Kupán. A fiúk szombaton 9-4-re múlták felül a szerbeket.

P. V. Háromból három – remekel a fiú U15-ös vízilabda-válogatott a miskolci Mento-kupán. Az első napon az olaszokat, majd a montenegróiakat is felülmúlta, szombaton pedig a szerbek sem találták a magyar csapat elleni győzelem kulcsát.az olaszokat, majd a montenegróiakat is felülmúlta, szombaton pedig a szerbek sem találták a magyar csapat elleni győzelem kulcsát.

Már az utolsó nap előtt tornagyőzelmet ünnepelhetett az U15-ös válogatott Forrás: MVLC
Már az utolsó nap előtt tornagyőzelmet ünnepelhetett az U15-ös válogatott Forrás: MVLC

Már az utolsó nap előtt tornagyőzelmet ünnepelhetett az U15-ös válogatott  •  Forrás: MVLC

Pedig a második negyed elején még 2-1-re vezetett az ellenfél, de az emiatt érzett örömük gyorsan elhalványult. Székely Bulcsú együttese sorra lőtte a gólokat, miközben egyet sem kapott, így a negyedik negyed elején már 8-2 állt a javára az Kemény Dénes Uszoda eredményjelzőjén.

Bár az utolsó játékrész végül egál lett, összességében 9-4-es diadalt aratott a magyar válogatott, s az utolsó, horvátok elleni találkozótól függetlenül megnyerte a rangos tornát. Hörömpő Botond 71 százalékkal védett a kapuban, és ezúttal Szeghalmi Zsombor tudott triplázni.

A második nap további mérkőzésein az olaszok 7-4-re nyertek a szerbek ellen, míg a horvátok 13-8-ra verték Montenegrót.

U15-ÖS MENTO-KUPA, MISKOLC
Eredmények: Magyarország–Olaszország 8-7, Magyarország–Montenegró 14-10, Szerbia–Horvátország 8-6, Horvátország–Olaszország 6-6
Április 15., szombat:Olaszország–Szerbia 7-4, Horvátország–Montenegró 13-8, Magyarország–Szerbia 9-4
Április 16., vasárnap: 9:30 Olaszország–Montenegró, 11:00 Magyarország–Horvátország
Az U15-ös válogatott kerete
HörömpőBotond (Cegléd), GyapjasBrendon (FTC), KeviBendegúz (Honvéd), MolnárErik (UVSE), SzabóBence (FTC), GáborLőrinc (Százhalombatta), LantosIstván (KSI), VárkonyiÁdám (FTC), PetőAttila (KSI), BőröczkyMarcell (Vasas), SzeghalmiZsombor (Szolnok), NyíriBalázs (KSI), FótosTamás (Vasas), LőrincÁkos (Eger), DávidZoltán (BVSC)

Egyéb korosztályos hírek VÍZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik