Torna: remekelt a leány EYOF-csapat Somorján

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
2017.07.09. 17:15
Címkék
Átütő sikert értek el az EYOF-válogatott tornászlányai Szlovákiában: nyert a csapat, egyéni összetettben pedig Schermann Bianka és Fehér Nóra holtversenyben győzött.

UP-info Felkészülési Négy Nemzet-viadalnak adott otthont a szlovákiai Somorja (Šamorín). Az EYOF-leánycsapat a cseh, az osztrák és a szlovák vetélytársakkal mérte össze tudását, és téthelyzetben is bemutatta azokat a gyakorlatokat, amelyekkel a július 23-án kezdődő, győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra készültek.UP-info Felkészülési Négy Nemzet-viadalnak adott otthont a szlovákiai Somorja (Šamorín). Az EYOF-leánycsapat a cseh, az osztrák és a szlovák vetélytársakkal mérte össze tudását, és téthelyzetben is bemutatta azokat a gyakorlatokat, amelyekkel a július 23-án kezdődő, győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra készültek.

A holtversenyben győztes magyar lányok közül Bianka lett az „elsőbb” Forrás: EYOF
A holtversenyben győztes magyar lányok közül Bianka lett az „elsőbb” Forrás: EYOF

A holtversenyben győztes magyar lányok közül Bianka lett az „elsőbb”  •  Forrás: EYOF

A Fehér Nóra, Schermann Bianka, Bácskay Csenge, Péter Sára összeállítású együttes 103.230 pontot szerzett, amellyel maga mögé utasította a mezőnyt, így méltán állhatott fel a dobogó tetejére.

Egyéni összetettben ugyancsak diadalmaskodtak a magyarok, hiszen Schermann Bianka és Fehér Nóra 51.034 ponttal holtversenyben nyert, ugyanakkor a részpontszámok alapján Schermann Biankát hozták ki elsőnek, így az ő nyakába aranyérem került, míg Fehér Nóra ezüsttel gazdagodott.

A női EYOF-csapatot alkotó Fehér Nóra, Schermann Bianka és Bácskay Csenge továbbra is a budapesti Tornacsarnokban készül, egészen július 19-ig, amikor a verseny helyszínére utazik, és ott folytatja az edzéseket.

A férfiegyüttes tagjai, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek és Rengei Balázs pedig július 10-én, hétfőn már Győrben kezdi meg a verseny előtti, utolsó szakaszt.

Nóra a természetben is edz Forrás: utanpotlassport.hu
Nóra a természetben is edz Forrás: utanpotlassport.hu

Nóra a természetben is edz  •  Forrás: utanpotlassport.hu

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek