HIRDETÉS
HIRDETÉS
utanpotlassport.hu 2018.02.14 09:11 Frissítve: 2018.02.14 09:30

Kosár: teljes a fiú-kadétbajnokság rájátszásának mezőnye

Nyolc csapatnak volt esélye arra, hogy a fiú kadét kosárlabda-bajnokság rájátszásába, a legjobb 16 csapat közé jusson. Az oda-visszavágós keresztjátékból végül az AKMÉ Körmendi Törpördögök, a Zalakerámia ZTE KK, a Vásárhelyi Kosársuli és a Nyíregyházi Sportcentrum alakulata került ki győztesen.

HIRDETÉS

Krasznai Bence – utanpotlassport.hu A fiú kadét kosárlabda-bajnokság rájátszásának rajtjához mindössze annyi hiányzott, hogy összegyűljön a 16 legjobb csapat. Ezért nyolc együttes között rendeztek keresztjátékot, két fordulóban.

A legnagyobb küzdelem a Nagykőrösi Sólymok KE és a Vásárhelyi Kosársuli között alakult ki, mivel mindkét alakulat nyerni tudott otthonában. Nagykőrösön 70-69, míg Hódmezővásárhelyen 65-50 lett a párharc végeredménye. Ebben az esetben az összesített kosárkülönbség dönt a továbbjutás sorsáról, ami 134-120 lett a Csongrád megyeiek javára.

Az ELITE Basket Törökbálint és az AKMÉ Körmendi Törpördögök első mérkőzését a vasiak idegenben 75-61-re megnyerték, így bizakodva készülhettek a hazai visszavágóra, amelyen némiképp szorosabb csata alakult ki, viszont a Körmend ismét győzni tudott. Ezúttal 73-65-re, így, mondhatni, magabiztosan jutott a rájátszásba.

Kurucz Ádám 64 pontot dobott összesen az Újpest-MT  ellen

Kurucz Ádám 64 pontot dobott összesen az Újpest-MT ellen

Az első találkozón a Nyíregyházi Sportcentrum fogadta az Újpest-MT csapatát, és 86-58-ra diadalmaskodott. A budapesti visszavágón is stabil teljesítményt nyújtott a szabolcsi gárda, és 82-60-ra felülkerekedett ellenfelén. A nyíregyháziak továbbjutásához nagyban hozzájárult Kurucz Ádám, aki a két mérkőzés során összesen 64 pontot dobott.

Az utolsó pár első találkozóján az Alba Fehérvár B vívta a Zalakerámia ZTE KK ellen, amelyet az egerszegiek nyertek 96-85-re idegenben, majd hazai pályán is sikerült megszerezniük a továbbjutást érő győzelmet, akkor 90-73 lett a vége.

Egyéb korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.18 13:27:04

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Hét sportág 19 számában avattak bajnokot a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpia tizenegyedik, szerdai versenynapján. A magyar fiataloknak ezúttal egy bronzérem jutott, ezt a leány kerékpároskettős szerezte a kombinált csapatversenyben. A küldöttség – amely szerdán befejezte szereplését – a csütörtöki zárónap előtt továbbra is a negyedik helyen áll az éremtáblázaton.

2018.10.17 14:07:08

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Öt sportág 16 számában avattak bajnokot a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpia tizedik, keddi versenynapján. A magyar fiataloknak ezúttal egy ezüstérem jutott, ezt Huller Dániel érdemelte a 400 m-es gátfutásban. A küldöttség az éremtáblázaton továbbra is a negyedik helyen áll.

2018.10.16 19:47:10

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Negyvenkilencedik alkalommal adták át az Élen a sportban, élen a tanulásban kitüntető címet az iskolában és a versenypályán egyaránt kiemelkedően teljesítő fővárosi fiataloknak. A díj üzenete az évek során nem változott: az iskola és versenysport összehangolása a diákok, az edzők, a szülők és a tanárok számára egyaránt fontos feladat. Jövőre a jubileumi dijátadó egybeesik majd a Budapest, Európa sportfővárosa programsorozatával.

2018.10.13 09:17:02

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Pénteken kezdődött meg a kajak-kenuzók versenye a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. Rögtön az első napon a kajakos Rendessy Eszter megnyerte a játékokat, ezzel együtt megszerezte a magyar csapat kilencedik aranyérmét. A kenus Pállai Balázs a negyedik helyen zárta a versenyt.

2018.10.11 08:57:06

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Az ötödik aranyérem is megszületett az uszodában a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. A Kőbánya SC 17 éves versenyzője, Késely Ajna a nyolcszáz méter után 200 m gyorson is remek hajrával győzött, eközben a fiú 4x100 méteres vegyes váltó a negyedik helyen zárt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS