Videó: „Az alkoholistának lesz csak érmese, azaz nekem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 22:35
Széles Sándor otthonában nézte tanítványa, Gyurta Dániel újabb világbajnoki győzelmét. A mesteredző az NSO Tv helyszíni riportjában elmondta, kissé váratlanul érte, hogy hazaküldték a barcelonai vizes-vb-ről, de tudta, hogy Gyurta világbajnok lesz – így látta Széles Sándor a döntőt és az elmúlt napokat!

GYURTA DÁNIEL DÖNTŐJE SZÉLES SÁNDOR SZEMSZÖGÉBŐL
GYURTA DÁNIEL DÖNTŐJE SZÉLES SÁNDOR SZEMSZÖGÉBŐL

AZ NS SZÉLES SÁNDORRAL EGYÜTT NÉZTE A DÖNTŐT, IDÉZETEK A RIPORTBÓL A MESTERTŐL
„Többször akarták tőlem elvenni Danit, mint amennyi sört megittam életemben.”
„Nézze, sokan alkoholistának tartanak, de vajon tudják-e, mi az? Én nem tudom, nem vagyok orvos. Egyet mondhatok: részegen nem tartok edzést, van két társam, ha bármi probléma adódott, ők vezényelték le az aznapi tréninget. Előfordult, igen előfordult. De könyörgöm, az én edzésmódszereimről, az általam összerakott anyagból dolgoznak. Ha valaki eljátssza a Kis éji zenét, attól még Mozarté a mű, nem?”
„Megviselt az élet, mit tagadjam. De ezen nincs mit csodálkozni. A haláltól nem félek, tudja, miért nem? Mert az ember életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, nem érdemes újrakezdeni. Az állandó ellenszél megtette a hatását…”
A TELJES RIPORTOT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN, MELYBEN TOVÁBBI NYILATKOZATOKAT IS OLVASHAT GYURTA DÁNIEL SIKERÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS MEGSZÓLAL AZ IMMÁR HÁROMSZOROS VILÁGBAJNOK ÚSZÓ IS! A NEMZETI SPORTOT ELOLVASHATJA DIGITÁLIS FORMÁBAN IS !
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik