HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.16 14:21 Frissítve: 2019.03.16 17:36

Úszás: Verrasztó Dávid is bekerült Hosszú Katinka csapatába

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy Verrasztó Dávid is tagja lesz az Iron Teamnek egy nemzetközi úszógálán.

 

A 400 méteres vegyes úszásban háromszoros Európa-bajnok, kétszeres világbajnoki ezüstérmes Verrasztó mellett a háromszoros olimpiai bajnok holland Ranomi Kromowidjojo, valamint a jamaicai Alia Atkinson is részt vesz ezen a gálán.

„Év végén lesz az International Swimming League, ahol én is ott leszek Hosszú Katinka csapatában. Ennek persze örülök, de szó sincs arról, hogy elmennék a Fradiból. Egyszerűen ezen a versenyen nekünk nincs külön csapatunk, ezért indulunk Katinkáéban” – nyilatkozta a fradi.hu-nak Verrasztó Dávid.

Verrasztó Dávid bejelentése

Katinka Hosszu

Welcome to Team Iron @david_verraszto it's gona be fun! @iron_isl Szevasz az Iron csapatban Dávid! Jó móka lesz! #TeamIron #isl #iron

Atkinson bejelentése

Katinka Hosszu

Welcome to the @iron_isl @alia_atkinson she is nicknamed the Iron Jaguar Alia Atkinson is az Iron Team csapatát erősíti az ISL-ben az ő beceneve Iron Jaguar

Ranomi Kromowidjojo bejelentése

Katinka Hosszu

Annyira örülök, hogy Ranomi a Team Iron csapatát választotta, ő az Iron Panda I am sooo excited for @ranomikromo to be the Iron Panda welcome to @iron_isl !!

 

2019.03.15 18:20:16

Úszás MALONYAI PÉTER

Életének 94. évében elhunyt Popper Imréné Novák Ilona olimpiai bajnok úszó.

2019.03.09 23:35:35

Úszás LIPICZKY ÁGNES

Interjú az olimpiai bajnok Szabó Józseffel, aki elmeséli azt is, miért vonult vissza 23 évesen.

2019.03.07 14:45:03

Úszás SZŰCS ANDRÁS, TUMBÁSZ HÉDI (FOTÓ)

EXKLUZÍV INTERJÚ. „Minden szál elvarratlan... Úgy értem, minden új dolognak nyitott a vége.”