Úszás: „Pet­rov­nak sikerült visszahoznia Katinkát az élők sorába”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.09.26. 12:05
Hargitay András, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya a Borsnak úgy vélekedett, jó úton jár Hosszú Katinka. 

Hosszú Katinka július végén jelentette be, hogy Petrov Árpáddal készül a folytatásban. Hargitay András most arról beszélt, hogy a tréner „visszahozta Hosszút az élők sorába”. Petrov Árpáddal készül a folytatásban. Hargitay András most arról beszélt, hogy a tréner „visszahozta Hosszút az élők sorába”.

„Hellyel-közzel én is úgy vé­lem, hogy Katinka jó úton jár. Vi­szont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy erősen foghíjas mezőnyben aratja vk-győzelmeit, ráadásul az időeredményei is meglehetősen közepesek. Et­től függetlenül nem vitás, hogy át­vitt értelemben Pet­rov Árpádnak sikerült visszahoznia Katinkát az élők sorába.”

„Petrovot aligha látják majd üvöltözni a medence szélén, mint azt egykor Katinka férje, volt mestere, az amerikai Shane Tusup tette, mert ő egészen más vérmérsékletű. Katinka korábbi edzésnaplói persze segítséget jelentenek Árpádnak, de mindenképp az ő érdeme, hogy tudja motiválni a sztárúszónkat. Akkor lehetünk majd nyugodtak, ha Katinka jövő júliusban a kvang­dzsui vb-n is dobogós helyezéseket szerez, mert abból már lehet messzemenőbb következtetéseket is le­vonni.”

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek