Úszás: Hosszú csapata ifjúsági Eb-bronzérmessel bővült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.19. 08:33
Hosszú Katinka hivatalos Facebook-oldala arról számolt be, hogy Földházi Dávid személyében ifjúsági Európa-bajnoki bronzérmessel bővült az Iron Aquatics csapata.

„Négyéves korom óta az úszás az életem, és eljött az idő, hogy eldöntsem, milyen jövőt képzelek el magamnak. Fiatalon még nem volt egyértelmű, mivel szeretnék foglalkozni” – mondta Földházi, aki a 2013-as poznani ifjúsági Európa-bajnokságon 200 méteres hátúszásban bronzérmet szerzett. A 22 éves úszó négy év után vette fel ismét a kapcsolatot az Iron Aquaticsszel az együttműködés reményében.„Négyéves korom óta az úszás az életem, és eljött az idő, hogy eldöntsem, milyen jövőt képzelek el magamnak. Fiatalon még nem volt egyértelmű, mivel szeretnék foglalkozni” – mondta Földházi, aki a 2013-as poznani ifjúsági Európa-bajnokságon 200 méteres hátúszásban bronzérmet szerzett. A 22 éves úszó négy év után vette fel ismét a kapcsolatot az Iron Aquaticsszel az együttműködés reményében.

„Sok minden változott ez idő alatt. Úgy érzem, sikerült felnőnöm a feladathoz, testileg és lelkileg is készen állok arra, hogy keményen megdolgozzak azért, amit el akarok érni. Sok kérdőjel volt bennem, amikor újra felkerestem Katkát és Shane-t, de ők az első perctől nyitottan és érdeklődve fordultak felém” – tette hozzá Földházi.

A Facebookon közzétett bejegyzés szerint edzői fronton is bővült az Iron Aquatics csapata: Kiss Dóra segédedzőként érkezett Hosszú Katinkáékhoz, miután az idén úgy döntött, hogy befejezi aktív pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik