Koronavírus: Szingapúrban úszóversenyt töröltek

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 11:55
null
Szingapúrban idén nem lesz vk-verseny (Fotó: AFP)
A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet (FINA) közlése szerint a szervezők törölték a rövid pályás úszó világkupa szeptemberre tervezett szingapúri állomását. A koronavírus-járvány miatti, továbbra is fennálló bizonytalanság miatt 2020-ban nem rendezik meg az oszakai női tenisztornát sem.

A szeptember 4–6-ra kiírt viadalt a továbbra is fennálló utazási nehézségek és egészségügyi korlátozások miatt nem tudják megrendezni.

TÖRÖLTÉK AZ OSZAKAI WTA-TORNÁT
Az oszakai női tenisztornát korábban eredeti, szeptemberi időpontjáról novemberre halasztották, ám most kiderült, ekkor sem tudják megtartani. Múlt pénteken a női versenyeket szervező WTA és a férfi viadalokat tömörítő ATP együtt jelentette be, hogy törli az őszre tervezett összes tenisztornát Kínában, így nem rendezik meg a sencseni női világbajnokságot sem.

Az már korábban eldőlt, hogy – mivel a kínai hatóságok 2020-ban semmilyen nemzetközi sporteseményt nem engedélyeznek – a szeptember 10. és 12. közé tervezett csinani viadal is elmarad.

A mostani törlés következtében mindössze négy verseny – közte az október 30. és november 1. közé tervezett budapesti – maradt a vk-ban. Így a legkevesebb állomást foglalja magába az idei vk az 1988-ban életre hívott sorozat történetében.

A 2020-as úszó vk-sorozat állomásai:
október 2–4.: Kazany, Oroszország
október 18–20.: Doha, Katar
október 23–25.: Berlin, Németország
október 30.–november 1.: Budapest, Duna Aréna

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik