Nemzeti Sport Online - Még több sport

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Moto GP

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Csapat

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Egyéni

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - F1

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Külföldi Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Magyar Foci

Updated every 15 minutes.

2011-01-02 16:45:45
Utolsó módosítás:
2014-10-21 02:43:02
TEREMFOCI

Biztossá vált, hogy a korábbi években megszokott téli teremlabdarúgó-bajnokság januárban ismét életre kel

A debreceni Főnix Csarnokban lesz a finálé

A szervezők és a Magyar Labdarúgó-szövetség munkatársai az elmúlt hetekben gőzerővel dolgoztak azon, hogy az év első hétvégéi se teljenek el futball nélkül – január 9-étől négy hétvégén át zajlik majd a bajnokság. Noha még tartanak az egyeztetések, a csapatok zöme a felkészülés első hónapjában a teremben is megmutathatja, mire képes – s hogy ne csupán a versenyszellem motiválja a játékosokat, arról a mintegy tizenkilencmillió forintos összdíjazással is gondoskodnak.

 

Ismét Debrecenben lesz a finmálé

A három selejtezőt Nyíregyházán, Szegeden és Szombathelyen, a döntőt pedig a debreceni Főnix Csarnokban rendezik.

„A tervek szerint tizennyolc csapat méri össze a tudását, selejtezőnként hat-hat együttes, s a debreceni fináléba is hat csapat jut be – mondta Erdős László, a torna főszervezője. – Januárban hétvégenként lépnének pályára a játékosok, a tornán NB I-es és NB II-es csapatok vesznek részt, s noha csupán most vált biztossá a bajnokság megrendezése, már most óriási az érdeklődés. S ugyebár az összdíjazás is jelentős lesz, a Magyar Labdarúgó-szövetség szeretné feléleszteni a régi teremtornák hangulatát, presztízsét."

Ki ne emlékezne a terem-specialistának számító REAC menetelésére, az MTK fiataljainak szemet gyönyörködtető kispályás futballjára vagy éppen a döntőkben rendre jól szereplő DVSC-re.

A pontos menetrendet még nem lehet tudni, ám néhány napon belül elkészülhet a 2011-es téli teremlabdarúgó-bajnokság csoportbeosztása. A kispályás futballnak állítólag örülnek a labdarúgók: a monoton felkészülést megtöri a bajnokság, s így nem csupán a hóban, fagyban kell loholniuk.

Hirdetés

Megosztás


Még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Hiba történt a rendszerünkben. A hiba kijavításáig kérjük türelmed és megértésed.