Wimbledon: Babosék kétjátszmás sikerrel a 3. körben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 17:39
Kétjátszmás, 6:4, 6:4-es győzelmet aratott Babos Tímea és Kristina Mladenovic duója a wimbledoni teniszbajnokság 2. fordulójában a román, ukrán Monica Niculescu, Olha Szavcsuk páros felett.

Niculescu pályafutása során először bejutott egyesben a negyedik fordulóba Wimbledonban, de a Kristyna Plísková elleni 6:3, 7:5-ös, 1 óra 42 perces csata visszaütött: a párosra finoman fogalmazva sem volt pihent a román teniszező…

Babosék jól kihasználták ellenfelük bizonytalanságát az adogatójátékok során: a rivális páros nyolc kettős hibával nehezítette meg saját dolgát, szervahatékonysága pedig a közelébe sem ért a magyar, francia duónak. A Babos, Mladenovic páros négy bréklabdát ki is használt a nyolcból, így még az is belefért, hogy két szervagémet ők is elvesztegessenek. Hetvennyolc perc után 6:4, 6:4 állt az eredményjelzőn, Babos és Mladenovic a 3. fordulóban a tizennegyedik kiemelt Michaëlla Krajicek és Barbora Strycová ellen folytatja.

A magyar játékos – aki egyesben a második fordulóig jutott a londoni Grand Slam-tornán – a délután folyamán vegyes párosban is megkezdi szereplését: az osztrák Alexander Peya oldalán a Belinda Bencic, Philipp Oswald svájci, osztrák duóval csap össze.

NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ITT!

ANGOL NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG, WIMBLEDON (26 750 000 font, fű)
NŐI PÁROS, 2. FORDULÓ
Babos, Mladenovic (magyar, francia, 4.)–Niculescu, Szavcsuk (román, ukrán) 6:4, 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik