Videó: kidobták a férfi világranglista negyedikjét Serena miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 09:49
Nagyon furcsa eset miatt szakadt félbe az ATP-világranglista negyedik helyét elfoglaló Dominic Thiem sajtótjékoztatója a francia nyílt teniszbajnokságon (Roland Garros). Amiből persze elég nagy balhé is lett…

A nyolcaddöntőbe jutó osztrák játékos sajtótájékoztatója teljesen átlagosan indult, ám a közepén egyszer csak jelezték a helyszínen: nincs több kérdés, félbe kell szakítani a programot, méghozzá Serena Williams miatt.

A New York Times beszámolója szerint ugyanis az egyesben nagy meglepetésre a harmadik fordulóban simán búcsúzó amerikai teniszező szólt, ő nem hajlandó várni senkire, és rögtön túl akar esni a riporterek kérdésein.

A szervezők pedig ezért közölték Thiemmel, itt a vége, mennie kell a teremből, mert Serena Williams át akarja venni a helyét.

Az osztrák teniszező persze elég nehezen viselte a dolgot, és így reagált:

„Komolyan mondom, ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Ez valami vicc? Kiraknak a teremből csak azért, mert ő be akar jönni?!”

Ezután szóltak a dühös teniszezőnek, Serena mégis késik egy kicsit, így még maradhat néhány percet. Na, itt telt be a pohár végleg Thiemnél, aki közölte, ő is azt csinál, amit akar, és kivonult a sajtótájékoztatóról.

AZ ESET VIDEÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik