US Open: Murray megkapta Kyrgiost az 1. fordulóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 18:35
null
Babos ismét összecsap Stosurral (Fotó: Facebook)
A harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray az utóbbi időben botrányos viselkedésével kitűnő ausztrál Nic Kyrgiosszal találkozik az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) első fordulójában. A nőknél Babos Tímea az ausztrál Samantha Stosurral került össze.

A 28 éves Murray már kétszer is találkozott az ausztrállal idén GS-tornán, az Australian Openen, valamint a Roland Garroson is simán legyőzte. Mint ismert, Kyrgios felfüggesztett büntetést kapott az ATP-től, miután a montreali tenisztornán a pályán és az öltözőben is nézeteltérésbe keveredett Stan Wawrinkával.

Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics a brazil Joao Souza, a másodikként rangsorolt svájci Roger Federer az argentin Leonardo Mayer ellen kezd. Az ágak alapján a negyeddöntőben Djokovics–Nadal, Federer–Berdych, Wawrinka–Murray, Nisikori–Ferrer meccsek is összejöhetnek.

A nőknél Babos Tímea az ausztrál Samantha Stosurral került össze, továbbjutása esetén az orosz Jevgenyija Rogyina és egy selejtezőből érkező játékos meccsének nyertesével találkozhat. Babos és a rangsorban 22. Stosur múlt kedden, a cincinnati torna első fordulóban csapott össze, akkor a magyar játékos nagy meglepetésre három játszmában, 7:6 (8–6), 4:6, 7:5-re felülmúlta ausztrál riválisát, aki karrierje legjobbjaként negyedik volt a WTA-rangsorban.

Az első helyen kiemelt amerikai Serena Williams az orosz Vitalija Diacsenko, a másodikként rangsorolt román Simona Halep az új-zélandi Marina Erakovic, a harmadikként kiemelt orosz Marija Sarapova az ausztrál Daria Gavrilova ellen kezd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik