Tenisz: visszatér a 2013-as wimbledoni győztes

Vágólapra másolva!
2017.12.20. 12:48
Instagram-oldalán jelentette be Marion Bartoli, hogy négy és fél évvel visszavonulása után jövőre folytatja pályafutását, és nem is akármilyen tornákon méretteti meg magát.

Marion Bartoli 2013 nyarán, néhány héttel wimbledoni győzelme után jelentette be pályafutása végét – ezt sorozatos sérüléseivel indokolta.Marion Bartoli 2013 nyarán, néhány héttel wimbledoni győzelme után jelentette be pályafutása végét – ezt sorozatos sérüléseivel indokolta.

A 33 éves hölgy korábban már felvetette a visszatérés lehetőséget, ezt azonban nemrégiben a közösségi oldalain meg is erősítette. Sőt már a jövő évet érintő terveiről is beszélt.

„Van valami, amit szeretnék megosztani – mondta Bartoli az Instagramra feltöltött videójában. – Idén visszatérek a professzionális sportéletbe. Nagy kihívás lesz, és sok edzés áll előttem, de remélhetőleg sikerül felkészülnöm a márciusi Miami Openre. Nagyon várom, hogy újra pályára léphessek előttetek, és érezzem a támogatásotokat, különösen Párizsban, a hazámban, a Roland Garroson, valamint a Fed-kupában és Wimbledonban. Már nagyon várom!"

I am delighted to announce my comeback on the professional circuit of the @wta next year. I am so looking forward to see you again during my matches and share some amazing emotions with you @eurosportfrance #marionisback

10 Likes, 1 Comments - Marion bartoli (@bartolimarion) on Instagram: "I am delighted to announce my comeback on the professional circuit of the @wta next year. I am so..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik