Tenisz: további három évig a DIGI Sporton az 1000-es tornák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.26. 18:30
A meghosszabbított megállapodás értelmében az ATP Masters-sorozat exkluzív közvetítési jogaival továbbra is a DIGI Sport rendelkezik Magyarországon. Az ATP nagy rajongótáborral bíró tenisztornáinak magyarországi közvetítéseit továbbra is – 2019-ig végéig – kizárólag a DIGI Sport csatornáin követhetik az érdeklődők – áll a csatorna közleményében, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

Az ATP World Tour Masters 1000 egy minden évben megrendezett, 9 tenisztornából álló sorozat férfiak számára. Az ATP világranglistáján magasan rangsorolt játékosok számára ezek a tornák kötelezők. A Masters tornák a négy Grand Slam-torna és az ATP World Tour Finals mellett a legrangosabb versenyek a szezonban.

A idényzáró ATP World Tour Finals (ATP-világbajnokság) mérkőzéseit szintén a DIGI Sport közvetíti 2019-ig.

Az ATP Masters versenyek és az ATP-vb mellett 2021 végéig a WTA Premier tornái is a DIGI Sport három csatornájának képernyőjén lesznek láthatóak.

A nézők továbbra is számíthatnak a DIGI Sporttól már megszokott magas színvonalú szakmai csapatra a közvetítéseknél: a csatorna rutinos és tapasztalt kommentátorainak tolmácsolásában, HD minőségben élvezhetik a nézők a mérkőzéseket – áll a közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik