Tenisz: Nadal győzött, a negyeddöntőben Kyrgiosszal meccsel

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 23:13
Rafael Nadal két szettben legyőzte a szintén spanyol Albert Ramos-Vinolast a Cincinnatiben zajló kemény pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében. Következő ellenfele az ausztrál Nick Kyrgios lesz.

A Cincinnatiben zajló tenisztornán a férfiak versenyében Nick Kyrgios kereken két óra alatt szetthátrányból fordított a horvát Ivo Karlovic elleni nyolcaddöntőben. Az ausztrál játékos a negyeddöntőben a hétfőtől világelső spanyol Rafael Nadallal mérkőzik, aki a legjobb tizenhat között egy szoros és egy sima játszmában győzte le honfitársát, Albert Ramos-Vinolast.

A nőknél az első helyen kiemelt cseh Karolína Plísková negyed-, a negyedikként rangsorolt spanyol Garbine Muguruza pedig már elődöntős a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztorna női viadalán.

A világelső Plísková Camila Giorgi elleni meccsét a heves esőzések miatt halasztották péntekre, amely napon még egyszer pályára kell lépnie: a nyolc között a hatodik kiemelt dán Caroline Wozniacki ellen.

A wimbledoni bajnok Muguruza ellenben máris elődöntős: a spanyol játékos az orosz Szvetlana Kuznyecova felett diadalmaskodott három játszmában, 2 óra 48 perc alatt.

ATP-TORNA, CINCINNATI (5 millió dollár, kemény pálya)

NYOLCADDÖNTŐ
Nadal (spanyol, 1.)–Ramos-Vinolas (spanyol) 7:6 (7–1), 6:2
Kyrgios (ausztrál)–Karlovic (horvát) 4:6, 7:6 (8–6), 6:3

WTA-TORNA, CINCINNATI (2.8 millió dollár, kemény pálya)
NEGYEDDÖNTŐ

Muguruza (spanyol, 4.)–Kuznyecova (orosz, 8.) 6:2, 5:7, 7:5
NYOLCADDÖNTŐ
Plisková (cseh, 1.)–Giorgi (olasz) 6:3, 4:6, 6:0
Görges (német)–Szvitolina (ukrán, 5.) 7:5, 6:4
Stephens (amerikai)–Makarova (orosz) 2:6, 6:3, 6:4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik