Tenisz: makacskodik a medencéje – Murray visszalépett a kölni tornától

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.19. 11:00
null
Andy Murray már csak a 116. a világranglistán (Fotó: AFP)
Visszalépett a kölni tenisztornától Andy Murray, a britek korábbi világelsője, aki makacs kismedencei problémával indokolta döntését – olvasható a Magyar Távirati Iroda hírében.

A 33 éves skót játékos korábban két csípőműtéten is átesett, majd 2019 januárjában visszatért, hét hónappal később pedig megnyerte az antwerpeni viadalt. Ekkor úgy tűnt, visszatérhet a sportág közvetlen élcsoportjába, de aztán novemberben, a Davis-kupa-döntő után megint fájlalni kezdte a csípőjét, s csak a koronavírus-járvány miatti leállás után tért vissza a pályára – írja az MTI.

A távirati iroda emlékeztetett, Murray az első kölni tornán is szerepelt a múlt héten, de már az első fordulóban kiesett. Most azt mondta, íngyulladása van, amely a US Open óta kínozza. A háromszoros Grand Slam-győztes játékos New Yorkban a második körben búcsúzott, a Roland Garroson viszont nem jutott túl az első körön. Jelenleg a 116. a világranglistán.

Visszalépése után egyelőre nem világos, hogy befejezi-e a szezont, vagy később még próbálkozik a játékkal – olvasható az MTI-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik