Tenisz: Fucsovics sérülés miatt lemondta a marseille-i tornát

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.02.15. 12:07
Fucsovics Márton sérülés miatt lemondta a jövő heti marseille-i tenisztornát.

„A múlt szombati, budapesti challengertorna elődöntőjében elszenvedett sérülésem komolyabbnak bizonyult” – írta csütörtökön Facebook-oldalán Fucsovics. Hozzátette: az MRI-vizsgálat részleges combizomszakadást állapított meg.„A múlt szombati, budapesti challengertorna elődöntőjében elszenvedett sérülésem komolyabbnak bizonyult” – írta csütörtökön Facebook-oldalán Fucsovics. Hozzátette: az MRI-vizsgálat részleges combizomszakadást állapított meg.

A világranglista 62. helyezettje több kezelést is kap naponta, amelyet egy fényképpel illusztrált.

A 26 éves teniszező hangsúlyozta: fejben már a február 26-án kezdődő dubai tornára készül, majd reményei szerint az amerikai ATP 1000-es versenyeken indul márciusban.

„Motivált vagyok, és egy ilyen kis sérülés nem vethet vissza!” – fogadkozott bejegyzésében Fucsovics.

A magyar játékos az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen a nyolcaddöntőig jutott, és a 20. GS-trófeáját begyűjtő svájci Roger Federertől kapott ki. Fucsovics azt követően a Belgium elleni, vesztes Davis-kupa-találkozón játszott: a magyar válogatott tagjaként egyesben két vereséget szenvedett, párosban viszont – Balázs Attilával az oldalán – győzött. A teniszező legutóbb a budapesti challengertornán szerepelt, az elődöntőben a spanyol Nicola Kuhntól kapott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik