Tenisz: Djokovics és Agassi megkezdte a közös munkát – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.25. 20:24
null
Andre Agassi (balra) és Novak Djokovics a Roland Garros 5-ös pályáján (Fotók: AFP)
Csütörtökön kezdte meg ténylegesen a közös munkát Novak Djokovics és Andre Agassi. Az amerikaiak korábbi teniszklasszisa a Roland Garros helyszínén tartott edzést a férfi világranglista második helyén álló Djokovicsnak.

 


 

SZAVAZÁS

Ki nyeri a Roland Garroson a férfi egyest?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Novak Djokovics a múlt héten erősítette meg a már korábban napvilágot látó pletykát, miszerint Andre Agassi lesz az edzője. A nyolcszoros Gram Slam-győztes amerikai egyelőre csak a Roland Garrosra készíti fel a szerb játékost, ráadásul a Francia nemzetközi bajnokságon sem tud végig „tanítványa” mellett maradni.

„Ami a Novakkal közös munkámat illeti, még nagyon az elején járok a tanulási időszaknak – nyilatkozta Agassi. – Az első napunkat élveztem, de sokkal többet nem tudok mondani, itt ő a fontos, nem én. Remélem, hogy a mentális és a technikai felkészülésében is a segítségére tudok lenni, de egyelőre időt szeretnék kérni a tanulásra. Nemrég döntöttük csak el, hogy közösen dolgozunk. A jövő héten el kell mennem családi okok miatt, ez már korábban be volt tervezve. Imádom Párizst, gyakran térek vissza ide, sok szép emlék fűz ehhez a helyhez.”

Agassi 1999-ben, Djokovics tavaly nyerte meg a Roland Garrost, mindketten ezzel teljesítették a karrier Grand Slamet, azaz Párizsban szerezték meg az addig még hiányzó egyetlen GS-trófeájukat.

 

 

 

 

 

Arnaud Clément-nal is összefutott Agassi (Fotó: AFP)
Arnaud Clément-nal is összefutott Agassi (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik