HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.08 17:35 Frissítve: 2018.11.08 17:27

Tenisz: Babos Tímeának az egyéni top 20 a célja

Babos Tímea megvédte páros-világbajnoki címét, immár legjobb barátnője, Kristina Mladenovic oldalán. A 25 éves teniszező számára ezért is különleges ez a siker, no meg azért, mert ott volt vele az egész családja Szingapúrban. A diadal után még egy kis nyaralás is belefért – szezon vége lévén lelkiismeret-furdalás nélkül –, de november 19-én már elkezdi a felkészülést a következő idényre új edzőjével, Nikola Horvattal. 

HIRDETÉS„Nagyon élvezem a közös munkát Nikola Horvattal, alapból szeretem a személyiségét, hihetetlenül pozitív – nyilatkozta az NSO Tv-nek új edzőjéről, akivel szeptember óta dolgozik együtt. – Nagyon fontos, hogy remek a kapcsolatunk, hiszen nemcsak edzésekből áll egy-egy nap, hanem az időt is el kell tölteni a stábbal, ezért választottam olyan edzőt, illetve csapatot, akik együtt dolgoznak a sikerért.”

Nemrég Temesvári Andrea arról beszélt egy interjúban, Babos Tímeában benne van, hogy egyéniben is top 20-as versenyző legyen, csak olyan lazán kell játszania, mint teszi azt a párosban. Edzője a következő évre határozottan azt tűzte ki célul, hogy ezt a ranglistahelyezést elérjék.

„Voltam már közel a top húszhoz, és bízom benne, hogy leszek is, sőt, leszek annál is jobb. Abszolút egyetértek Temesvári Andreával, nap mint nap azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon, a stábom azért van mellettem, hogy ebben segítsen” – mondta Babos.  

Hogy miként élte meg az idei páros-világbajnoki győzelmét és milyen volt a jól megérdemelt pihenés, arról videónkban beszél. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.15 23:12:45

Tenisz THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem építő jellegű párbeszéd folyt.

2018.10.28 08:25:53

Tenisz HARMATH ÁKOS

A magyar, francia páros két játszmában múlta felül cseh ellenfelét a vb-döntőben!

2018.10.20 12:10:11

Tenisz TŐKE JÁNOS

A szerb teniszező egy életre megtanulta a leckét: ha a test jelez, pihenni kell.

2018.10.12 23:42:03

Tenisz RUSZANOV ANDRÁS

ALAPVONAL. A helyi lakosokkal együtt, nyakig piszkosan, épülettől épületig járva, ha kellett a tengernyi szemetet pakolta, ha a szükség úgy hozta, sarat söpört vagy takarított, és – talán a legfontosabb – a jelenlétével reményt sugárzott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS