Tenisz: Andy Murray két fontos eseményt is kihagyhat

Vágólapra másolva!
2017.03.27. 13:11
Andy Murray könyöksérülése miatt lemaradhat a britek franciák elleni Davis-kupa negyeddöntőjéről, valamint az ATP 1000-es monte-carlói viadalról – árulta el a teniszező testvére, Jamie.

„Azt mondta, mindent tud csinálni, csak szerválni képtelen, de ettől függetlenül annyit pihen, amennyit csak tud. Nem számolok azzal, hogy ott lesz a Davis-kupában jövő hétvégén a franciák ellen, de ha mégis, az persze nagy öröm lesz a csapatnak. A legfontosabb azonban, hogy ismét egészséges legyen, és túllépjen a problémáin, amiből most van bőven. Övsömör gyötri, és ott a könyöke is. Beteg is lett itt Amerikában, megfázott, a visszalépése után két-három napig nem volt jól. A következő három hónapban rengeteg torna vár rá, szóval pihennie fog, amennyit csak kell” – mondta Jamie Murray azok után, hogy párostársával, Bruno Soaresszel bejutottak a miami negyeddöntőbe.Jamie Murray azok után, hogy párostársával, Bruno Soaresszel bejutottak a miami negyeddöntőbe.

A világranglistát vezető brit két szoros játszmában kikapott a kanadai Vasek Pospisiltől az Indian Wells-i ATP-torna második fordulójában, a Miamiban zajló kemény pályás versenyen már nem is indult el sérülése miatt. Murray a Davis-kupa mellett lemaradhat az április 17-én kezdődő ATP 1000-es monte-carlói viadalról is, a madridi ezres tornán viszont valószínűleg már visszatérhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik