Tenisz: a Sarapovával szakító Dimitrov nagyobb névre vált?

Vágólapra másolva!
2015.07.27. 12:23
null
Marija Sarapova és Grigor Dimitrov egy közös nyaralásuk során (Fotó: AFP)
Grigor Dimitrov elismerte, hogy szakított Marija Sarapovával, és most csak a teniszre koncentrál. A bolgárok legjobbja Ivan Lendllel folytathatja a közös munkát.

 

 

„Szétváltak az útjaink. Csodálatos pillanatokat éltünk meg együtt. Sok sikert és boldogságot kívánok neki a teniszben és azon kívül is. Most csak a teniszre koncentrálok, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan jönnek az eredmények. Új szakasz kezdődik az életemben ezen a nyáron” – idézi a Reuters a Sarapovától búcsúzó Dimitrovot.

A 24 éves teniszezőnek jelenleg nincs edzője, de nem lenne meglepő, ha hamarosan bejelentené, hogy Ivan Lendllel folytatja a munkát. A hírek ugyanis arról szólnak, hogy a nyolcszoros Grand Slam-győztes legendával dolgozik együtt, egy Floridában készült közös képük is kering az interneten.


Dimitrovot az utóbbi évek egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon, de az igazi áttörés eddig nem sikerült neki. Lendl ilyen szempontból jó választás lehet, hiszen Andy Murray azt követően nyerte meg első Grand Slam-tornáit és londoni olimpiai aranyát, hogy a cseh származású korábbi klasszis lett az edzője.

Dimitrov szeptemberben magyar játékosokkal is megmérkőzhet, hiszen a mieink Bulgáriával küzdenek meg (idegenben) a Davis-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjába való feljutásért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik