Tenisz: a Pokémon Go okozta Kyrgios kínos kiesését?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.27. 15:20
A Torontóban zajló kemény pályás férfi tenisztornán a világranglista tizenkilencedik helyén álló Nick Kyrgios kínos vereséget szenvedett a hazai pályán szereplő, mindössze 17 éves Denis Shapovalovtól, ezt követően pedig érdekes pletykák kaptak szárnyra az ausztrál teniszezővel kapcsolatban.

A 2016-os junior wimbledoni bajnok, a világranglista 370. helyén álló Shapovalov 7:6, 3:6, 6:3-ra győzte le Kyrgiost, méghozzá úgy, hogy tizenkét ászt ütött, míg ausztrál ellenfele tizennyolc kettős hibát vétett.

A kiesést követően sokakban felmerült, hogy Kyrgios mostanában sokkal inkább a Pokémon Go nevű telefonos játékkal van elfoglalva, mint a tenisszel, amit jól bizonyítanak a hivatalos Twitter-csatornáján publikált bejegyzések is:



 

„Nem mondom el, mit csináltam, vagy mit nem csináltam a felkészülésem alatt. Egyszerűen nagyon rosszul játszottam” – reagált a „vádakra” a mérkőzés után a 21 éves ausztrál.

„Jól játszott, megérdemelte a sikert. Tudom, milyen érzés, hogy egy ilyen nagy junior eredmény után rögtön hazai pályán szerepelhetsz” – magyarázta meg ellenfele győzelmét Kyrgios.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik