Tenisz: a negyeddöntőben kiesett a Balázs, Fucsovics duó

Vágólapra másolva!
2018.04.26. 15:46
Balázs Attila és Fucsovics Márton 6:3, 6:3-ra kikapott a második kiemelt Ben McLachlan, Jan-Lennard Struff duótól a budapesti salakpályás teniszversenyen, a férfi párosok negyeddöntőjében.
Hiába szurkolt Fucsovics Márton menyasszonya és kutyája – a galéria megtekintéséhez kattintson a képre! (Fotó: Tumbász Hédi)
Hiába szurkolt Fucsovics Márton menyasszonya és kutyája – a galéria megtekintéséhez kattintson a képre! (Fotó: Tumbász Hédi)

 

 

„Nagyon jól teljesített az ellenfél, de hozzá kell tenni, hogy nem volt jó az időjárás, nehéz volt nekünk, egyéni játékosoknak megszokni ezeket a viharos körülményeket. Ez a verseny nem sikerült jól, de tudtam, hogy a salakszezon nekem mindig nehezebb, remélem, a következő hetekben javulni fog a teljesítményem” – mondta Fucsovics Márton, aki legközelebb a müncheni 250-es ATP-versenyen lép pályára.

„Jobban adogattak, ez egyértelmű. A párosjátékosok a szervára és a röptére koncentrálnak leginkább, ezt határozottan és kiválóan oldották meg, nem alakult ki labdamenet. Egyéniben és párosban is a maximumot tettem ki a pályára, ezért nem lehetek csalódott” – jelentette ki Balázs Attila, aki egy ostravai ATP-challengertornán folytatja.

A magyar kettős a párosok első fordulójában, azaz a nyolcaddöntőben négy mérkőzéslabdát hárítva nyert. Ez volt az egyetlen hazai győzelem a Kopaszi-gáton zajló tornán. Balázs, Fucsovics és Piros Zsombor egyéniben a főtábla első körében búcsúzott, míg Valkusz Máté és Nagy Péter a selejtező nyitó fordulójában szenvedett vereséget.

Egyesben kiesett az első kiemelt Lucas Pouille. A címvédő franciát az ausztrál John Millman verte meg két szettben.

ATP 250-ES TORNA, BUDAPEST (501 345 euró, salak)
PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ

McLachlan, Struff (japán, német, 2.)–Balázs, Fucsovics 6:3, 6:3

EGYES, NYOLCADDÖNTŐ
Millman (ausztrál)–Pouille (francia, 1.) 6:3, 6:4
Maden (német)–Marterer (német) 6:1, 6:3
Baszilasvili (grúz)–Shapovalov (kanadai, 4.) 6:2, 6:4
Seppi (olasz, 6.)–Juzsnij (orosz) 6:1, 6:2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik