Sarapova inkognitóban: Hé, haver, itt ülök mögötted!

Vágólapra másolva!
2014.09.25. 11:49
null
Kedves uram, ez bizony ziccer volt... (Fotó: twitter.com/MariaSharapova)<br />
Egy teniszező esetében nincs fájóbb hiba, mint amikor a háló mögül egy laza labdát kellene lecsapni az ellenfél térfelére, ő mégis ront. Egy férfi esetében ez a tévesztés olyasmi lehet, mint ha hagyja maga mellett elmenni a történelmi lehetőséget, hogy szóba elegyedjen – vagy csak összenézzen vele, rákacsintson, rámosolyogjon – a világ egyik legismertebb, legcsinosabb sportolójával, Marija Sarapovával. Most már alighanem a névtelen utazó is tudja: férfiszemmel ez megbocsáthatatlan és megmagyarázhatatlan hiba volt.

 

Sarapova legutóbb a vuhani WTA-tornán vett részt, ahol a nyolcaddöntőben a svájci Bacsinszky Tímeától szenvedett kétszettes vereséget. A búcsú után sportági szokások szerint az orosz szépség azonnal repülőre ült, és elindult a következő állomáshely felé. A gépen annyira sikerült inkognitóban maradnia, hogy ezzel élcelődött is.

Fényképet készített az előtte lévő sorban utazó, a keze ügyébe akadt napilapban éppen az ő akcióképével illusztrált teniszhíreket olvasó férfiról, majd a Twitteren keresztül felhívta a figyelmét, hogy picit belealudt ebbe a történetbe: „Hé, haver, itt ülök mögötted!” – írta a mikroblogon a képhez mellékelve a teniszezőnő.

Vagy ázsiai szemmel nézve tényleg egyformák lennének az európaiak?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik