Roland Garros: kitiltották, mert csókolgatta a riporternőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.30. 19:41
Maxime Hamout kitiltották a Francia nemzetközi teniszbajnokságról (Roland Garros), mert első körös veresége után erőszakosan csókolgatta a vele interjút készítő riporternőt.

Maxime Hamou 6:3, 6:2, 6:4-es vereséget szenvedett az első fordulóban az uruguayi Pablo Cuevastól, de nem tűnt nagyon letörtnek a mérkőzés után. Ennek többek között a vele interjút készítő Maly Thomas látta a kárát, akit a rövid beszélgetés során többször is nyaktájékon puszilt a 21 éves teniszező. A hölgy megpróbált szabadulni Hamou öleléséből, de nem járt sikerrel. Az eset nem maradt következmény nélkül.


„A verseny igazgatósága úgy döntött, visszavonja Maxime Hamou akkreditációját az újságíróval szemben tegnap tanúsított, elítélendő magatartása miatt” – adta hírül a Francia Teniszszövetség.

A Maly Thomast alkalmazó Eurosport a következő közleményt juttatta el a Reutershez: „Nagyon sajnáljuk az incidenst, amely tegnap este történt a Maly Thomas és Maxime Hamou közötti interjú során. Az interjúalany abszolút helytelen viselkedést tanúsított, amit semmilyen körülmények között nem vagyunk hajlandóan elfogadni. Maly egy köztiszteletben álló újságíró, örülünk neki, hogy bocsánatot kértek tőle.”

Maxime Mahou példát vehetne John Lennonról, aki egy ujjal sem ért Maly Thomashoz

Bla bla bla.. #JohnLennon #Beatles

741 Likes, 3 Comments - Maly Thomas (@malylou) on Instagram: "Bla bla bla.. #JohnLennon #Beatles"




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik