Kép: Serena Williams először mutatta meg gyermekét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.13. 17:54
Mint ismert, szeptember 1-jén, egy floridai klinikán megszületett Serena Williams első gyermeke. A kislányról először osztott meg képet a 23-szoros Grand Slam-torna győztes teniszező, aki ezzel egy időben a nevét is bejelentette az újszülöttnek.

A 2.8 kilogrammal világra jött kislány az Alexis Olympia Ohanian Jr. nevet kapta. A korábbi világelső és férje, Alexis Ohanian (aki a Reddit közösségi oldal társalapítója) egyaránt Instagram-oldalán osztotta meg a kislány nevét, valamint azt is, hogy a kéthetes gyermeknek saját Instagram-oldalt is készítettek.Alexis Olympia Ohanian Jr. nevet kapta. A korábbi világelső és férje, Alexis Ohanian (aki a Reddit közösségi oldal társalapítója) egyaránt Instagram-oldalán osztotta meg a kislány nevét, valamint azt is, hogy a kéthetes gyermeknek saját Instagram-oldalt is készítettek.

Serena Williams ismét kijelentette, hogy jövőre szeretné folytatni a sportpályafutását, illetve megerősítette, hogy indulni szeretne a januári Ausztrál nemzetközi bajnokságon (Australian Openen).

Meet Alexis Olympia Ohanian Jr. You have to check out link in bio for her amazing journey. Also check out my IG stories

8 Likes, 1 Comments - Serena Williams (@serenawilliams) on Instagram: "Meet Alexis Olympia Ohanian Jr. You have to check out link in bio for her amazing journey. Also..."



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik