Fed-kupa: Babos Tímea is nyert, legyőztük a bosnyákokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.09. 13:37
Babos Tímea 6:4, 6:1-re nyert Dea Herdzelas ellen, ezzel a magyar női teniszválogatott legyőzte a bosnyákokat a Fed-kupa euro-afrikai zóna I. csoportjában, Tallinnban.

A párharc első mérkőzésén Gálfi Dalma 6:4, 1:6, 7:5-re győzött az egészségügyi problémákkal küzdő Jelena Simic ellen, így Babos sikere azt jelenti, hogy a páros találkozó eredményétől függetlenül nyertünk a bosnyákok ellen. A Bukta Ágnes, Stollár Fanni duó ennek ellenére nem vette félvállról a harmadik meccset, két szettben nyert a bosnyákok párosa ellen. A párharc első mérkőzésén Gálfi Dalma 6:4, 1:6, 7:5-re győzött az egészségügyi problémákkal küzdő Jelena Simic ellen, így Babos sikere azt jelenti, hogy a páros találkozó eredményétől függetlenül nyertünk a bosnyákok ellen. A Bukta Ágnes, Stollár Fanni duó ennek ellenére nem vette félvállról a harmadik meccset, két szettben nyert a bosnyákok párosa ellen.

A mieink pénteken Horvátország ellen lépnek pályára, a mérkőzés győztese játszhat szombaton a C-csoport (Nagy-Britannia, Törökország, Lettország és Portugália) legjobbjával a világcsoport II-be jutásért rendezendő rájátszás jogáért.

FED-KUPA, EURO-AFRIKAI ZÓNA I. CSOPORT (TALLINN, KEMÉNY PÁLYA)
MAGYARORSZÁG–BOSZNIA-HERCEGOVINA 3–0

Gálfi Dalma–Jelena Simic 6:4, 1:6, 7:5
Babos Tímea–Dea Herdzelas 6:4, 6:1
Bukta Ágnes, Stollár Fanni–Dea Herdzelas, Anita Husaric 6:4, 6:3

SZERDÁN JÁTSZOTTÁK
HORVÁTORSZÁG–BOSZNIA-HERCEGOVINA 3–0

PÉNTEKEN JÁTSSZÁK
MAGYARORSZÁG–HORVÁTORSZÁG

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik