Babos közel a 6 millió dollárhoz; Gyökeres változás a meccsidőpontok reformja miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 00:15
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

A feladat adva volt, a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában még a négygólos vereség is belefért volna a norvégok ellen, hogy versenyben maradjunk az olimpiai szereplés lehetőségéért, ám elsősorban a második félidő elején látott rövidzárlat miatt nagy zakó lett a vége – a szomorú magyar arcokhoz a tizedik hely párosul. Simon József helyszíni tudósítása.
A feladat adva volt, a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában még a négygólos vereség is belefért volna a norvégok ellen,
hogy versenyben maradjunk az olimpiai szereplés lehetőségéért, ám elsősorban a második félidő elején látott rövidzárlat miatt nagy zakó lett a vége – a szomorú magyar arcokhoz a tizedik hely párosul. Simon József helyszíni tudósítása.

Bajnoki versenyfutás a képernyőn. A futballbajnokság tavaszi szezonjának közelgő rajta előtti visszaszámlálásunkban ezúttal a televíziós közvetítésekkel foglalkozunk. Mikor, hol és mit láthatunk? Nagy Zsolt összeállítása.

Olaszországban gyökeres változást hozott a meccsidőpontok reformja, a nagy csapatok kiszorultak a hagyományos délutáni sávból, a tévés igények mindent felülírtak, az ázsiai piac pedig egyre türelmetlenebbül dörömböl a liga ajtaján. Csillag Péter háttéranyaga.

Schäfer Andrásra lecsapott a Genoa. A Serie A 14. helyén álló olasz együttes egymillió euróért viheti az MTK 19 éves tehetségét. Zombori András írása.

Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a női páros fináléjába, amely a magyar játékos hetedik Grand Slam-döntője lesz, ráadásul ha nyernek, a magyar játékos átlépi a karrierje során gyűjtött 6 millió dollárt. Melbourne-ből Klein Ron jelentkezett.

Kölcsönös tanítási-tanulási folyamatot remél a Szász-Kovács Emesével közös munkától Peterdi András, akit baráti, edzőtársi és üzleti kötelék is fűz Rio olimpiai bajnokához. Pircs Anikó interjúja.

A részben magyar rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon Hollandia mellett a horvátok, az azeriek, a románok és az észtek kerültek a mieink csoportjába, azaz korántsem kivitelezhetetlen a legjobb tizenhat közé jutás, de fel van adva a lecke a társházigazda magyar válogatottnak a budapesti csoportmeccseken. Papp Bálint háttéranyaga.

Csütörtökönként megszokott Amerika-mellékletünk tartalmából. Egy hónappal a felkészülés kezdete előtt csapat nélkül tengődik az MLB két legnagyobb sztárja; Az NBA legnehezebben lefogható játékosa, Kevin McHale 32-es mezét immár negyedszázada nem viselheti senki Bostonban; Kapuslegendákat előzget az NHL győzelmi rangsorában a „király”, Henrik Lundqvist, aki persze maga is világklasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik