nemzetisport.hu 2019.01.24 00:15 Frissítve: 2019.01.24 00:16

Babos közel a 6 millió dollárhoz; Gyökeres változás a meccsidőpontok reformja miatt

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

A feladat adva volt, a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában még a négygólos vereség is belefért volna a norvégok ellen, hogy versenyben maradjunk az olimpiai szereplés lehetőségéért, ám elsősorban a második félidő elején látott rövidzárlat miatt nagy zakó lett a vége – a szomorú magyar arcokhoz a tizedik hely párosul. Simon József helyszíni tudósítása.

Bajnoki versenyfutás a képernyőn. A futballbajnokság tavaszi szezonjának közelgő rajta előtti visszaszámlálásunkban ezúttal a televíziós közvetítésekkel foglalkozunk. Mikor, hol és mit láthatunk? Nagy Zsolt összeállítása.

Olaszországban gyökeres változást hozott a meccsidőpontok reformja, a nagy csapatok kiszorultak a hagyományos délutáni sávból, a tévés igények mindent felülírtak, az ázsiai piac pedig egyre türelmetlenebbül dörömböl a liga ajtaján. Csillag Péter háttéranyaga.

Schäfer Andrásra lecsapott a Genoa. A Serie A 14. helyén álló olasz együttes egymillió euróért viheti az MTK 19 éves tehetségét. Zombori András írása.

Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a női páros fináléjába, amely a magyar játékos hetedik Grand Slam-döntője lesz, ráadásul ha nyernek, a magyar játékos átlépi a karrierje során gyűjtött 6 millió dollárt. Melbourne-ből Klein Ron jelentkezett.

Kölcsönös tanítási-tanulási folyamatot remél a Szász-Kovács Emesével közös munkától Peterdi András, akit baráti, edzőtársi és üzleti kötelék is fűz Rio olimpiai bajnokához. Pircs Anikó interjúja.

A részben magyar rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon Hollandia mellett a horvátok, az azeriek, a románok és az észtek kerültek a mieink csoportjába, azaz korántsem kivitelezhetetlen a legjobb tizenhat közé jutás, de fel van adva a lecke a társházigazda magyar válogatottnak a budapesti csoportmeccseken. Papp Bálint háttéranyaga.

Csütörtökönként megszokott Amerika-mellékletünk tartalmából. Egy hónappal a felkészülés kezdete előtt csapat nélkül tengődik az MLB két legnagyobb sztárja; Az NBA legnehezebben lefogható játékosa, Kevin McHale 32-es mezét immár negyedszázada nem viselheti senki Bostonban; Kapuslegendákat előzget az NHL győzelmi rangsorában a „király”, Henrik Lundqvist, aki persze maga is világklasszis.

2019.09.20 09:51:02

Tenisz KLEIN RON

Olyannyira nőtt a jelentősége az eseménynek, hogy az ATP e torna miatt nem tiltotta még el Nick Kyrgiost…

2019.09.16 10:32:46

Tenisz GYŐRI FERENC, KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Balázs Attila 17 percnyi játék után, két gémmel megnyerte az Illja Marcsenko elleni találkozót.

2019.09.15 16:44:02

Tenisz GYŐRI FERENC (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Balázs Attila az első játszmát megnyerte, a másodikban szettlabdát is hárított, 5:5-ről folytatják.

2019.09.15 13:29:36

Tenisz nemzetisport.hu

Fucsovics előbb Balázs oldalán párosban nyert döntő szettben, majd háromórás meccsen kikapott Sztahovszkijtól.

2019.09.12 22:06:33

Tenisz MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Mi hárman olyat teszünk, mint senki a tenisz történelmében. Büszke vagyok, hogy részese lehetek a harcnak."