HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.24 00:15 Frissítve: 2019.01.24 00:16

Babos közel a 6 millió dollárhoz; Gyökeres változás a meccsidőpontok reformja miatt

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

A feladat adva volt, a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában még a négygólos vereség is belefért volna a norvégok ellen, hogy versenyben maradjunk az olimpiai szereplés lehetőségéért, ám elsősorban a második félidő elején látott rövidzárlat miatt nagy zakó lett a vége – a szomorú magyar arcokhoz a tizedik hely párosul. Simon József helyszíni tudósítása.

Bajnoki versenyfutás a képernyőn. A futballbajnokság tavaszi szezonjának közelgő rajta előtti visszaszámlálásunkban ezúttal a televíziós közvetítésekkel foglalkozunk. Mikor, hol és mit láthatunk? Nagy Zsolt összeállítása.

Olaszországban gyökeres változást hozott a meccsidőpontok reformja, a nagy csapatok kiszorultak a hagyományos délutáni sávból, a tévés igények mindent felülírtak, az ázsiai piac pedig egyre türelmetlenebbül dörömböl a liga ajtaján. Csillag Péter háttéranyaga.

Schäfer Andrásra lecsapott a Genoa. A Serie A 14. helyén álló olasz együttes egymillió euróért viheti az MTK 19 éves tehetségét. Zombori András írása.

Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a női páros fináléjába, amely a magyar játékos hetedik Grand Slam-döntője lesz, ráadásul ha nyernek, a magyar játékos átlépi a karrierje során gyűjtött 6 millió dollárt. Melbourne-ből Klein Ron jelentkezett.

Kölcsönös tanítási-tanulási folyamatot remél a Szász-Kovács Emesével közös munkától Peterdi András, akit baráti, edzőtársi és üzleti kötelék is fűz Rio olimpiai bajnokához. Pircs Anikó interjúja.

A részben magyar rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon Hollandia mellett a horvátok, az azeriek, a románok és az észtek kerültek a mieink csoportjába, azaz korántsem kivitelezhetetlen a legjobb tizenhat közé jutás, de fel van adva a lecke a társházigazda magyar válogatottnak a budapesti csoportmeccseken. Papp Bálint háttéranyaga.

Csütörtökönként megszokott Amerika-mellékletünk tartalmából. Egy hónappal a felkészülés kezdete előtt csapat nélkül tengődik az MLB két legnagyobb sztárja; Az NBA legnehezebben lefogható játékosa, Kevin McHale 32-es mezét immár negyedszázada nem viselheti senki Bostonban; Kapuslegendákat előzget az NHL győzelmi rangsorában a „király”, Henrik Lundqvist, aki persze maga is világklasszis.

2019.02.15 20:40:50

Tenisz nemzetisport.hu

A japán teniszező jutott be a rotterdami tenisztorna elődöntőjébe.

2019.02.10 22:26:46

Tenisz KLEIN RON

NS-VÉLEMÉNY.Nem kell évtizedeket várnunk az újabb nagy sikerre.

2019.02.10 15:27:59

Tenisz nemzetisport.hu

Fucsovics Márton nem talált fogást a remek napot kifogó orosz ellenfelén.

2019.02.06 15:40:39

Tenisz nemzetisport.hu

Az első találkozóra már több mint két éve került sor, ám ismét találkozót kért a szerencsés fiatalember!

2019.02.04 09:14:20

Tenisz GYŐRI FERENC (Frankfurt)

A magyar szövetségi kapitány szerint a Davis-kupa elvesztette a varázsát.