Aus. Open: Gyerekként nem is álmodtam erről - Serena

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 13:19
Serena Williams és Marija Sarapova köszönetet mondott egymásnak az Australian Open női döntője után – persze a gratuláció elsősorban az amerikainak járt, aki már a 19. Grand Slam-tornagyőzelmét aratta.

„Gyerekként nem gondoltam, hogy valaha is 19 Grand Slam-győzelmem lesz – mondta a 19. Grand Slam-tornagyőzelmével az örökranglistán Martina Navratilovát és Chris Evertet maga mögött hagyó Serena Williams, aki előtt már csak a 22 GS-tornát nyerő Steffi Graf áll. – Amikor edzettem és a pályára mentem, tudtam, hogy nincs másom, csak egy labdám és egy ütőm, valamint a remény, hogy egyszer nagy játékos lehetek. Remélem, sikerült inspirálnom azokat, akik ezt látták, és azt üzenem a pályájuk elején állóknak, hogy sohase adják fel, mert sohasem tudhatod, mi fog történni."Serena Williams, aki előtt már csak a 22 GS-tornát nyerő Steffi Graf áll. – Amikor edzettem és a pályára mentem, tudtam, hogy nincs másom, csak egy labdám és egy ütőm, valamint a remény, hogy egyszer nagy játékos lehetek. Remélem, sikerült inspirálnom azokat, akik ezt látták, és azt üzenem a pályájuk elején állóknak, hogy sohase adják fel, mert sohasem tudhatod, mi fog történni."

Williams a döntő másik résztvevőjének is bókolt.

„Gratulálok Marijának, nagyon jól játszott, össze kellett szednem magam, hogy legyőzzem – mondta Williams. – Így a nézők is élvezhették a döntőt, amely a női tenisz csemegéje lett. Megtisztelő, hogy vele játszhattam ezt a döntőt."

Marija Sarapova részéről sem maradt el a gratuláció.

„Gratulálok Serenának, aki történelmet írt, ehhez pedig élete legjobb teniszét nyújtotta. Nagy megtiszteltetés vele játszani egy Grand Slam-torna döntőjében – mondta Sarapova, aki már több mint tíz éve képtelen legyőzni az amerikait. – Már nagyon régóta nem sikerült megvernem, de mindig nagy örömmel lépek pályára ellene, mert ő a legjobb, és én a legjobb ellen szeretek játszani. Imádom a Rod Laver-arénát, szép sikereket éltem el itt, fájó kudarcokat is elszenvedtem, de ilyen a teniszező élete."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik